Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
30.april 2018

Guide til god tantra massage: fornyet sex

Har du hørt om tantra massage og trænger til et fornyet sexliv? Så kan tantra massage meget vel være noget for dig og din partner. Med rødder i Østen, bygger tantra sex på balance og energier mellem hinanden, hvor både yoga og sex går i et. Noget som for mange par kan være vejen til et rigtig dejligt sexliv.
 

Hvad er tantra massage?

Tantra massage stammer tilbage fra det gamle Indien, hvor det oprindeligt blev udøvet af indiske buddhister som en hellig akt. Ideen byggede på at føre det åndelige og kødet sammen i vejen til en guddommelighed.

På samme måde som blod løber gennem vores vener og arterier, flyder der på samme måde energier igennem os. Dette er hvad tantrasex bygger på. Energien løber gennem kroppen, hvor den kobler kroppens syv energicentre, kaldet chakraer, med hinanden. Gennem en følelse af enorm seksuel spænding, vil tantrikerne åbne sine chakraer. Noget som bringer kroppen i ekstase med en fornemmelse af at være en samlet enhed.

Som udgangspunkt er det forbudt for manden at komme i tantra sex. Det anses nemlig for et spild af den seksuelle energi, hvilket umuliggør kvindens mulighed for utallige orgasmer. I dag aftales det dog internt mellem par, at manden godt må komme, når der er gået tilstrækkelig tid. Det er nemlig stadig vigtigt, at manden holder på sin orgasme så længe som muligt, så kvinden kan opnå flere orgasmer. Dette vil samtidig medføre en mere kraftfuld orgasme fra manden til sidst - en fuldblodsorgasme.
 

Tantra massage trin for trin

Ved tantra er det vigtigt, at man glemmer præstationspresset, da den bærende kraft i tantrasex er hjernen. I sin reneste form er tantra massage nemlig en meditativ massage, hvor du er 100% til stede. En meditation som man også kender fra yoga. På den måde opfanger du alle indtryk, samtidig med du kommer helt i dybden med det seksuelle.
 

1. Forberedelse

Hele akten kan for nogen virke som et mindre ritual, hvor man som mand hylder sin kvinde og omvendt som enhed. En god måde at forberede sig på er, at I undlader at dyrke sex i et par dage op til akten. Det bygger en god spænding op, som styrker jeres seksualitet. Da tantrasex fungerer bedst over længere tid, et par timer, er det derfor en god idé at lægge tid af til det.

En god del af forberedelsen er at arrangere rummet i bedste tantra ånd. Det hjælper for mange at tænde et duftlys eller to. Opmærksomheden samt følsomhed højnes nemlig typisk, når lugtesansen stimuleres - en klar fordel for massagen.

Yderligere giver det en forstærket aura ved at pynte med duftende blomster, som symboliserer den seksuelle kontakt mellem mand og kvinde. Skal det være tantra på den helt oprindelige måde, bør I også forberede vin, som indikerer at der venter en berusende oplevelse. Herudover kan der tilføjes fisk, kød og ristet hvede for at opnå det traditionelle tantra måltid.
 

2. Opvarmning

Tag en bad sammen som det første, hvorefter I smører jer ind i lækre olier fyldt med duft. Herefter begynd at massere ryggen på hinanden, så I får løsnet de spændinger, som der måtte være. Hermed slippes energi fri, så de kan løbe rundt i kroppen.

Kom rigtigt i stemning ved at sætte jer ned og tage nogle dybe vejrtrækninger. Ånd stille og roligt ud og ind med gode vejrtrækninger. Lad lys og energier strømme igennem jeres kroppe og undlad ubehagelige tanker. Tænk kun positivt.

Når først du er i rette tantra stemning, er det næste at få din partner ind i samme. Her skal du sætte dig helt tæt på din partner, gerne ovenpå hvis du kan, mens din partner sidder i en meditationsstilling (hvis du er kvinden). Sørg herefter for at made hinanden, også med vinen. Det giver en større lyst - pas dog på det ikke bliver til for meget mad og vin. Formålet er kun at tænde for hinanden her.

Bliv til en spirituel enhed ved at lægge jer i ske og føle hinanden. Træk vejret sammen, så I til sidst føler jer som én person, hvor energierne løber i gennem jer. Vend herefter tilbage til en meditativ position både overfor og på hinanden. En tilstand hvor I blot nyder hinandens kroppe.


3. Mærk tantra massagens energi

Næste trin er tantra massagens kropslige energi. Begynd med at kærtegne din partners krop eller omvendt modtag kærtegnelse. Det vigtigste, om du modtager eller ej, er blot at nyde kontakten med din partner 100%. Sørg for at komme rundt om hele kroppen og alle legemer. Gentag igen og igen, og brug gerne munden til at udforske. Her må I også gerne komme i kontakt med de normale erogene dele af kroppen.

Herfra er det vigtigt at holde “fokus”, hvis man altså kan. På dette stadie er I begge to højst sandsynligt godt våde og liderlige efter hinanden, hvorfor det er ekstra vigtigt at være rolig. Den gode tantra massage kommer her ved at få stemningen helt op, og så holde igen for at komme ned i en afslappet stemning igen. Bliver I ved med det nok gange, vil I til sidst have opbygget en meget kraftig og helt fantastisk orgasme.

Tantrasex er kendt for tålmodighed, så hav det med jer fra starten af. Reglen er, at man normalt minimum bruger 30 minutter på bare én stilling. Tantra massagen er i øvrigt kendt for sine meget eksperimenterende og ekstreme stillinger, men det kan fungere lige så godt med de klassiske. Det vigtigste er bare at tage det med ro og mærke hinandens kroppe.
 

Generelle råd til tantra massage

Helt overordnet er det bare vigtigt, at mandens orgasmer holdes tilbage i så lang tid som muligt. Sådan så kvinden kan få så mange orgasmer som muligt, og den sidste kraftfulde bygges helt op. Hvis I begge ikke kan holde jer, hjælper det at tage nogle dybe vejrtrækninger og lige sætte farten ned. Så holder I begge længere.


Ellers er det bare at kaste sig ud i det - god fornøjelse!


Skrevet af:
Redaktionen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag

Gode tilbud • Konkurrencer • Information om arrangementer • Tips og tricks til dit sexliv
Information om nye produkter • Og meget mere fra din foretrukne sexshop