Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
28.april 2020

Guide: Hjemmelavet dildo

Guide: Hjemmelavet dildo

Her i denne guide vil vi give dig en masse godt tips til hvordan du laver en hjemmelavet dildo og desuden advare mod nogle af de faldgruber, man kan støde på. Det er nemlig ikke helt uden risici at lave en hjemmelavet dildo, men hvis man gør det ordentlig, kan man virkelig få en god onanioplevelse og hvem vil ikke gerne have det?

 

Vær forsigtig

Når man vælger at stikke ting fra hjemmet op i sig selv, så er det altid forbundet med en vis risiko. Der er forskellige ting der kan gå galt, hvilket varierer fra ting til ting. Men vi vil i hvert fald gerne give dig et par rigtigt gode tips, der er relevant for næsten alt du kan bruge til at lave en hjemmelavet dildo.

Hjemmelavet dildoFørst og fremmest er det uhyre vigtigt at du anvender et kondom til din hjemmelavede dildo. Det er trodsalt noget du skal føre ind i din krop og derfor bør det være silikone eller andet, der er fremstillet til formålet. Hygiejnen er så afgørende for at der ikke sker noget ubehageligt, såsom infektioner eller rifter. Så brug altid et kondom, når du anvender en hjemmelavet dildo. Der er ingen grund til at lade være. Et kondom kan desuden være med til at gøre fornemmelsen endnu bedre, hvis det har riller eller knopper.

Du bør også sikre dig, at en hjemmelavet dildo ikke kan gå i stykker. Det er måske logik for høns, tænker du, men du vil sikker blive overrasket over, hvor mange der ikke tænker over dette. Der findes jo dildoer der er lavet af glas, så måske kunne man anvende en glasflaske eller lignende. Nej. Det kan man ikke! Dildoer lavet af glas er fremstillet af glas, der er hærdet og ikke kan splintre. Hvis ud anvender et objekt i glas fra hjemmet, så kan du nemt risikerer at den splintrer inde i dig. Det samme glæder for redskaber i træ eller frugt/grønt, der anvendes for hårdt. Vær sikker på, at du ikke kommer til skade med en hjemmelavet dildo. Alene tanken om en splintret glasflaske i vagina eller anus kan give de fleste kuldegysninger. Så vær forsigtig.

Sidst men bestemt ikke mindst skal du være sikker på, at en hjemmelavet dildo ikke kan smutte fra dig og forsvinde oppe i dig. Der er masser af skrækhistorier om agurker eller mobiltelefoner, der er smuttet op i vagina eller værre endnu, op i anus. Det er ikke en tur på skadestuen du har lyst til at opleve. Så vær sikker på, at du kan få godt fat i din hjemmelavede dildo og at den ikke kan smutte fra dig.

 

Hvad kan man så anvende til at lave en hjemmelavet dildo?

Nu er vi kommet til den spændende del, for nu vil vi se på en række ting i hjemmet, der kan anvendes til at lave en hjemmelavet dildo. Det er overraskende nemt at finde noget og du kommer sikkert til at prøve en del af dem, så du kan finde den, der tilfredsstiller dig bedst muligt. Heldigvis er de fleste af tingene lige indenfor rækkevidde, så du kan nemt få fat i dem.

Hjemmelavet dildo af madvarer

Først og fremmest er der madvarer, som vil kunne anvendes. Det mest oplagte er den grønne agurk. Men er den sikker at bruge? Ja hvis du sørger for at vælge en fast og moden agurk med en glat overfalde, så burde du kunne anvende den som en hjemmelavet dildo, hvis du vel at mærke husker kondomet. Skal den en tur op bagi, så sørg for at det er en lang agurk, der ikke kan glide fra dig. 

Hjemmelavet dildo af bananerBananer er også populære valg. En hjemmelavet dildo af banan kan sagtens stikker op i vagina, hvis der anvendes kondom og masser af glidecreme. Den skal naturligvis ikke være alt for moden og blød, og lad for guds skyld være med at bruge enden, der sad fast til grenen. Men det er forhåbentlig logik for høns. 

Gulerødder er endnu en madvare, der har en umiskendelig fallisk form. Derudover er det et af de bedre valg, da en gulerod er både stiv, lang og har en form, der egner sig glimrende til formålet. Som altid er det afgørende med kondom og glidecreme. I og med at en gennemsnitlig gulerod har en længde på 12-15 cm, så er den også på længde med en gennemsnitlig penis. Bedre bliver det ikke.

 

Hjemmelavet dildo af husholdningsartikler

Hvis man er en smule opfindsom, så kan man rundt om i hjemme finde en masse artikler, der vil kunne anvendes som en glimrende hjemmelavet dildo. Vi har udvalgt en række favoritter, der egner sig rigtigt god til formålet. Så læs endelig med herunder.

Spiller du eller din partner trommer, så ve du sikker allerede at en trommestik er et meget robust redskab. Desuden er den lang og glat, så du kan sikkert regne ud hvor vi vil hen. Træk et kondom over en trommestik og du kan snart være i gang med at spille en lidt anden melodi, hvor rytmen dog stadig spiller en afgørende rolle. Kan du finde en trommestik i plast fremfor træ vil det være en fordel, da den ikke kan knække så let og desuden nemmere kan rengøres.

Hjemmelavet dildo af elektrisk tandbørsteEn elektrisk tandbørste er en perfekt hjemmelavet dildo, for ikke alene har den næsten forme som en almindelig dildo, men den kan også vibrere. Så dæk den til med et kondom, tænd for kalorius og stik den op. Det er noget, der kan få en til at skælve af fryd og du vil blive overrasket over, hvor kraftige vibrationerne kan føles når den indføres. En sand favorit bland de hjemmelavede dildoer.

En shampooflaske, der har den rette form og længde kan faktisk også anvendes som en ganske udmærket hjemmelavet dildo. Det varierer naturligvis enormt fra flaske til flaske, da nogen modeller er brede og falde, nærmere end runde. Men hvis du finder den rette flaske og trækker et kondom henover, så har du en herlig og praktisk hjemmelavet dildo.

Vi kunne blive ved, for der er så mange ting i hjemmet, der bare skriger på at blive lavet om til en dildo. Hårbørster, Playstation controllere og meget mere. Det er kun fantasien der sætter grænser, så prøv dig frem og se hvad du bedst kan lide. Husk dog at holde vores sikkerheds tips i ave, så du ikke kommer til skade eller udsætter dig selv for unødigt pinlige situationer.

 

Den avancerede løsning

Der findes naturligvis en løsninger, der er noget mere avanceret end de hjemmelavede dildoer du finder ovenfor. Faktisk er den følgende ting det ultimative eksempel på en god hjemmelavet dildo. Det er naturligvis det berømte Clone a Willy sæt vi taler om. Clone a Willy er et sæt, hvor man kan tage en kopi af en ægte penis og dermed støbe sin helt egen dildo. Men det er ikke det hele for et Clone a Willy sæt giver dig også mulighed for at indsætte en lille vibrator i afstøbningen, så der virkelig bliver fart over drengen. Det er med andre ord det ultimative indenfor hjemmelavede dildoer og du kan få et resultat, der er mindst lige så godt som nogen købedildo. Det koster naturligvis noget mere end de hjemmelavede modeller ovenfor, men det er til gengæld også en hjemmelavet dildo, som ikke tåler nogen sammenligning.

Uanset hvad du vælger, så kan du være sikker på, at der er masser af fornøjelse at få med en hjemmelavet dildo. Det eneste der kræves, er fantasi, lidt sundfornuft og en masse kondomer. Så hvis du er lidt opstemt og har en god ide, så tøv ikke længere men skynd dig at lav en hjemmelavet dildo. Du vil ikke fortryde det.


Skrevet af:
Redaktionen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag

Gode tilbud • Konkurrencer • Information om arrangementer • Tips og tricks til dit sexliv
Information om nye produkter • Og meget mere fra din foretrukne sexshop