Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
06.januar 2020

Guide: De 10 bedste dildoer TESTVINDER (2020)

I forbindelse med denne guide eller anmeldelse af de 10 bedste dildoer anno 2020 skulle vi hos Belugi først definere hvad en dildo er. Vi definerer det som et penislignende produkt, der kan bruges til at stimulere klitoris, G-punkt, vaginaåbning eller den indvendige del af vagina. En dildo er desuden kendetegnet ved, at den ikke har nogen former for vibration – altså at der ikke er indbygget en motor i produktet, der kan få dildoen til at vibrere (dette kaldes en dildovibrator).

Vi har I denne test kun medtaget dildoer, der anvendes til kvinder og kun til stimulering af vagina – ikke anal dildoer.
Det er vigtigt at holde sig for øje, at denne guide er baseret på Belugis testpersoners oplevelse af de forskellige dildoer. Og at den bedste dildo for den ene person, ikke nødvendigvis er den bedste dildo for en anden person. Vores testpersoner kunne mere eller mindre vælge frit blandt alle vores dildoer og de måtte gerne tage deres hidtidige erfaringer med i betragtning når de skulle vælge en dildo til test. Testpersonerne, som sandsynligvis har prøvet flere dildoer end gennemsnitskvinden i Danmark, har derfor et erfaringsgrundlag at teste ud fra.

Vi bad hver testperson om en bedømmelse af dildoerne fra 1 – 10 (hvor 10 er bedst) ud fra følgende parametre
1.    Hvordan vurderer du alt-i-alt dildoen?
2.    Hvordan vurderer du udformningen?
3.    Hvordan vurderer du materialet?
4.    Hvordan vurderer du dildoens evne til at give orgasme?
5.    Hvordan vurderer du prisen kontra kvaliteten på dildoen?

Gennemsnitscoren for hver dildo har givet følgende resultat for ”Bedste dildo 2020”: Vi starter bagfra med plads 10, så du har lidt at glæde dig til!

#10 Nexus Gyro

Nexus Gyro er med som nummer 10 på listen fordi den er så alsidig. Men først og fremmest fordi, at man kan ’ride’ sig til en orgasme med Gyro. Den specielle ende ser man ikke på nogen anden dildo. Den ende drejer med rundt, når man rider på Nexus Gyro. Desuden kan Nexus Gyro bruges i begge ender. Den ene ende anvendes som en normal dildo mens den anden ende, der er kugleformet også kan bruges som dildo, hvor man blot penetrere en lille del af vagina. Begge ender giver gode orgasmer men specielt ridefunktionen bliver fremhævet som fantastisk!

Guide De 10 bedste dildoer (2020)_1

Nexus Gyro er udført i en meget lækker medicinsk silikone og når man får den i hånden, kan man straks mærke, at der er tale om et kvalitetsprodukt. Selve dildoen er 14 cm lang, hvoraf 10 cm kan indføres i vagina.

Fordele

✔ Mulighed for at ride dildoen

✔ Kan bruges på flere forskellige måder

✔ Lækker medicins silikone

✔ Vandtæt

 

#9 Icicles G01 håndblæst glasdildo

På plads nummer 9 finder vi Icicles G01, der er en dildo, der er produceret i glas med guldfarve. Selve udformningen gør den helt perfekt til G-punktsorgasmer. Den har forskellige krumninger på selve dildoen og ude for enden er den krummet til netop at kunne nå G-punktet. Det er forskelligt fra kvinde til kvinde om de kan få G-punktsorgasmer (det kan næsten alle med træning) og om de foretrækker en G-punkts orgasme fremfor en klitoris- eller analorgasme. De testpersoner, der holder meget af G-punktsorgasmer havde Icicles G01 dildoen meget højere på denne liste mens dem, der ikke kan få eller ikke foretrækker en G-punktsorgasme slet ikke havde Icicles G01 i top 10 over de bedste dildoer.

Guide De 10 bedste dildoer (2020)_2Ud over, at Icicles G01 er god til G-punktsorgasmer, så kan man også varme produktet op eller køle det ned. Man kan give det en hurtig tur i ovnen eller lade det lille nogle timer i køleskabet før brug. ”Det kolde gys” giver en speciel effekt, som mange kvinder godt kan lide. Og specielt sammen med en partner med bind for øjnene, kan det være rigtigt frækt. En god ide er ikke at starte med selve vagina men måske på brysterne eller på fødderne og så bevæge sig langsomt mod målet. Mulighederne er mange med Icicles G01 og vi kan kun give den vores bedste anbefalinger.

Icicles måler 17,7 cm hvoraf de 12,7 cm kan indføres i vagina. Glasset er håndblæst og kan ikke gå i stykker ved normalt brug. Heller ikke ved vild sex! Tager du derimod produktet og kaster det ud fra 10ende sal, kan vi ikke garantere om der kommer en skramme på Icicles G01 – men ellers kan du føle dig helt tryk.

 

 


 
 

Fordele
✔ God til G-punktsorgasmer
✔ God til den ”mindre” vagina
✔ Kan varmes op
✔ Kan køles ned
✔ Vandtæt

-> Icicles G01 kan købes her <-

 

#8 Pipedream Xtreme - Fuck My Cock XL

Guide De 10 bedste dildoer (2020)_3Pipedreams Fuck My Cock XL er faktisk både til mænd og kvinder. I den ene ende er en mellemstor/stor dildo på 26 cm og i den anden ende er der et hul, som manden kan bruge til masturbation. Produktet indeholder det superlækre og bløde Fanta Flesh, som giver en meget naturtro oplevelse. De 20 cm som kan indføres i vagina, føles som en lækker almindelig penis og selve håndtaget (bollerne) er nemme at holde om, mens man onanerer. Flere af testpersonerne fortalte også, at de havde brugt Pipedream Fuck My Cock sammen med deres partner på forskellig vis. En berettede at, først havde han leget med hende med Fuck My Cock. Så havde hun leget med ham med Fuck My Cock. Og slutteligt havde de leget med hinanden.
Fuck My Cock XL er god til dem, der gerne vil have en lidt større dildo og så giver den desuden mulighed for frække parlege.  

Fordele
✔ Mellemstor/Stor Dildo
✔ Kan bruges af både kvinder og mænd
✔ Fanta Flesh materiale
✔ Vandtæt

 

 

-> Pipedream Xtreme Fuck My Cock XL kan købes her <-

 

#7 Alive Cesar

Alive Cesar er produceret af det spanske firma CNEX og Belugi er en af de få forhandlere i Norden af disse produkter. Vi fandt CNEX ved et tilfælde på en messe for sexlegetøj i Tyskland og efter vi testede flere af deres produkter kunne vi konstatere, at kvaliteten er virkelig god – samtidigt med at prisen er meget lav. Og Alive Cesar er ingen undtagelse. Dette produkt kommer ind på en stærk 7ende plads qua den gode kvalitet og den lave pris. Pris/kvalitetsforholdet er til en ren 10er og derfor henvender produktet sig især til dem, der gerne vil have en dildo til en god pris samtidig med, at de ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Produktet er, ligesom alle andre produkter hos Belugi, testet for phalater, så her får man altså ikke et ”Kina”-produkt på trods af den lave pris.

Guide De 10 bedste dildoer (2020)_4Alive Cesar er lavet af ”Future skin”, der er CNEX svar på en lækker silikone, der er naturtro som en penis. Den er lækker og blød uden på og hård som en erigeret penis indeni. Alive Cesar er lidt stivere end andre dildoer og det gør den faktisk lidt nemmere at lege med. Vi synes, at den henvender sig til begyndere og let øvede, hvis der er noget, der hedder sådan indenfor onani. I hver fald er det et super produkt i forhold til prisen og den er virkelig et godt supplement til samlingen, da den som sagt er lidt stivere end andre dildoer – dog med den dejlig blød overflade.

Cesar Alive er 17 cm lang og der er ca. 14 cm der kan føres ind i vagina. Diameteren er 4 cm, hvilket er som gennemsnittet af den mandlige penis i Europa. Cesar Alive kommer med sugekop, så den også kan bruges i badet. Sæt den fast på en fast overflade i brusekabinen og nyd Cesar Alive under den varme stråle.

Fordele
✔ Høj kvalitet i forhold til prisen
✔ Prisen er meget lav
✔ God til begyndere/let øvede
✔ Lidt stivere end andre dildoer
✔ Sugekop til bad
✔ Lever op til Europæiske standarder

-> Alive Cesar kan købes her <-

 

#6 Fifty Shades Freed – It’s Divine

Guide De 10 bedste dildoer (2020)_5Den dildo vi finder på 6. pladsen er fra Fifty Shades of Freed serien. Det vil sige, at den er fra bog nummer 3 i trilogien om Mr. Grey og Anastasia. It’s Divene er en glasdildo, der er udformet som en lang række glaskugler på den 18 cm lange dildo.
Fifty Shades of Grey It’s Divine er på ingen made udformet som en naturtro penis. Derimod er den udviklet til at pirre dine sanser. Det er meningen, at du skal mærke dig selv, din sanselighed og din seksualitet. Enten alene eller sammen med din partner.
Grunden til, at It’s Divene kommer ind på en flot 6. plads blandt mere end 500 dildoer er naturligvis den lækre udformning og det lækre materiale. It’s divene er udført i borilikat glas og man kan straks mærke kvaliteten, når man før den i hånden. Den kan naturligvis både varmes op og køles ned – alt efter hvad man synes er dejligt. Eller man kan bruge den som den er, hvilket de fleste af vores testpersoner valgte at gøre.

Når de skulle sætte ord på Fifty Shades of Grey Its Divine var det typisk ”den langsomme orgasme”, ”længere leg”, ”mere dybde”, ”afslapning”, ”blidt berøring/blid stimulation”. En dildo, der får dig til at mærke dig selv – uden at det nødvendigvis behøves handle om selve orgasmen.

Fordele
✔ Superlækker glasdildo
✔ God til langsomme/dybe orgasmer
✔ Et kunstværk
✔ Kan varmes op og køles ned
✔ Vandtæt

-> Fifty Shades Freed kan købes her <-

 

#5 FUN FACTORY – SHAKESTUB Bouncher

Tyske FUN FACTORY er kendte for at lave produkter med mange farver og produkter af høj kvalitet. SHAKESTUB Bouncher er ingen undtagelse!

Guide De 10 bedste dildoer (2020)_6Produktet kan bruges både som harness eller ”blot” som en dildo. I denne test, er produktet brugt som en dildo, men det giver som sagt mulighed for, at bruge det som harness.

FUN FACTORY SHAKESTUB Bouncher er specielt ved, at der er 3 kugler indeni dildoen, der giver ekstra stimulation til de erogene zoner. Vi kender ikke til andre produkter, hvor man har anvendt denne teknik. Det er virkeligt lækkert og den tynde skal giver de 3 kugler fuld mulighed for leg. Som bruger kan man tydeligt mærke stimulationen fra kuglerne og testpersonerne fortæller, at det giver en speciel orgasme fordi at kuglerne følger med i hastighed – også når det begynder at gå hurtigt.
Den er udført et i en lækker medicinsk silikone og er udformet som en lidt bumlet penis. Men selvfølgelig ikke naturfarvet. FUN FACTORY ynder at lave deres produkter i stærke farver og SHAKESTUB Bouncher er ingen undtagelse. Den er knaldrød!
SHAKESTUB Bouncher scorer en flot 5. plads på grund af dens evne til at give kvinden en speciel orgasme, med kugler indvendigt, der stimulerer ekstra ved brug.

Fordele
✔ 3 indvendige kugler, der giver ekstra stimulation
✔ Kvalitetsprodukt fra FUN FACTORY
✔ Kan bruges til harness
✔ Vandtæt

-> FUN FACTORY SHAKE Bouncher kan købes her <-

 

#4 Fifty Shades of Grey – Darker Deliciously Deep

Guide De 10 bedste dildoer (2020)_7Dette er et af de helt originale Fifty Shades of Grey produkter, der blev udviklet og produceret i forbindelse med den første film. Darker Deliciously Deep er en ståldildo, præcis com Mr. Grey bruger i bogen og filmen. Den er virkelig et kunstværk indenfor dildoer – men er måske ikke lige den man vil have liggende fremme, når svigermor kommer på besøg. Til gengæld er den lækker. Meget lækker. Alene på vægten kan man mærke kvaliteten af produktet. Darker Deliciously Deep er udført i rent rustfrit stål og selve formen er knopret til at give stimulans overalt i vagina når den bruges. Den er 26 cm lang og kan bruges i begge ender!

Den ene ende, er som sagt knopret mens den anden ende er helt glat. Hele produktet er superglat og meget nemt at føre ind i skeden, da omkredsen kun er 6 cm. Under legen vil man helt naturligt skifte imellem de 2 ender af produktet. Den knoprede ende er specielt god til at stimulere hele vagina og den glatte ende er specielt god til G-punktet. Med Fifty Shades of Grey Darker Deliciously Deep er der alle muligheder for leg – både solo og sammen med en partner.

Fordele
✔ Meget høj kvalitet
✔ Mulighed for at skifte mellem de to ender
✔ Kan varmes og køles ned
✔ God til G-punkt
✔ God til stimulation af hele vagina
✔ Vandtæt

-> Fifty Shades of Grey Darker Deliciously Deep kan købes her <-

 

#3 COLT® Adam Champ Cock - Adam Champs naturtro penis

Vi er nu kommet til ”bronze-medaljen” i vores test. Og denne plads tildeles COLT® Adam Champ Cock - Adam Champs naturtro penis! Det er faktisk lidt en overraskelse, fordi det normalt er et lidt overset produkt. Det skyldes nok, at COLT produkter, hovedsageligt bruges af mænd, men denne dildo er virkelig en lækkerbisken for kvinder og er også udviklet til både mænd og kvinder.

Guide De 10 bedste dildoer (2020)_8COLT® Adam Champ Cock - Adam Champs naturtro penis opnår sin høje placering fordi den virkelig naturtro i sin udformning og optegning. COLT har, i forbindelse med udviklingen af produktet, taget et billede af Adam Colts uomskårne penis og lavet en tro kopi af denne. Hvert produkt bliver slutteligt håndmalet for at få så vellignende et produkt, som muligt. Der er kælet for enhver detalje på Adam Champ Cock.

Grunden til, at COLT® Adam Champ Cock ikke opnår en placering som nummer 1 eller 2 er materialevalget. Den er udført i PVC plast og ikke af medicinsk silikone. Den er dejlig og lækker at mærke på men også lidt for stiv for vores testpersoner. Det er naturligvis en smagssag og for nogle kvinder, vil COLT® Adam Champ Cock være den ultimative dildo mens den for andre vil havne i skuffen og kun komme frem af og til.

Adam Champs penis er ikke blandt de største I historien men måler alligevel godt 20 cm. Dette er rigeligt til mange kvinder og den ekstreme naturtro udformning, får det virkelig til at varme i mellemgulvet, når man først får produktet i hånden.

Fordele

✔ Markedets mest naturtro dildo (mener vi)
✔ Lidt stivere end andre dildoer
✔ Lækker at se på og røre ved
✔ Føles som en hårdt erigeret penis ved leg
✔ Vandtæt
✔ Sugekop i bunden

-> COLT Adam Champ Cock kan købes her <-

 

#2 King Cock 18 cm med pung

Alle testpersonerne havde en King Cock med i deres test. King Cock er udviklet af verdens største sexlegetøjsproducent og er deres bud på den perfekte dildo til kvinden. Og lækker det er den. Udført i den bedste ABS plast og betrukket med ’Fanta Flesh™ Life like’ udenpå. King Cock fås i alle størrelser og tykkelser og det er en af de ting, der gør produktet så unikt.

Guide De 10 bedste dildoer (2020)_9Man kan selv bestemme om man vil have 15 eller 36 cm penis – eller alt derimellem. De fleste kvinder foretrækker en mellemstørrelse og vi har derfor udvalgt King Cock 18 cm. med pung som testens sølvmedalje vinder, vel vidende, at testpersonerne selv kunne bestemme størrelsen på deres King Cock.

King Cocks dildoer er specielle fordi de er håndlavede og betrukket med ’Fanta Flesh™ Life like’. De ser ud som en lækker erigeret penis og de føles fuldstændigt som en erigeret penis. Altid klar – og altid lige ved hånden. Ingen dikkedarer – der er her tale om en vaskeægte dildo af højeste kvalitet. King Cock kunne have vundet denne test, men flere personer, har givet udtryk for, at produktet godt kan have en lidt syntetisk duft de første par dage. Dette går dog over – men det er ikke så lækkert når man nu har lyst til at pakke den ud og prøve den med det samme.

Fordele
✔ En superlækker ægte dildo
✔ Fås i alle størrelser
✔ Fås med og uden pung
✔ Fås med og uden vibration
✔ Naturtro
✔ Vandtæt
✔ Sugekop til badet

-> King Cock 18 cm med pung kan købes her <-

 

#1 Real Rock 20 cm med pung

Guide De 10 bedste dildoer (2020)_10Ligesom med King Cock, havde alle testpersonerne en Real Rock med i deres test. De varierede i størrelse afhængigt af testpersonernes foretrukne størrelse. Desuden var der forskel på, om de ønskede dildoen med eller uden boller. Men Real Rock 23 cm med pung, blev den dildo, der testede bedst af samtlige vores dildoer. Og det er ikke uden grund – det er helt bestemt blandt markedets bedste dildoer – måske den bedste!

Real Rock er kendetegnet ved sin utrolige evne til at virke så realistisk og naturtro, som en rigtig penis. Den fås fra 12 til 36 cm i længde og tilsvarende øges diameteren på produktet.  Man kan derfor helt selv bestemme hvilken størrelse, der er optimal for ens vagina, om man ønsker sig en lille dildo, en XXL-dildo eller en dildo med en størrelse derimellem.

Real Rock er udført i et superlækkert gummimateriale, der føles blødt udenpå men hårdt indeni. Præcist som en erigeret penis. Den er fuldstændig naturtro med blodårer, vener, rynker og med et penishoved, der er klar til at give nydelse. Bollerne er hårde og faste og denne model kommer med sugekop, så den også kan anvendes i badet.

Indpakningen, prisen, kvaliteten og materialerne er fantastiske på dette produkt. Der er simpelthen ikke en finger at sætte produktet og det er da også klart den dildo, som Belugi sælger flest af. Hudfarvet, gennemsigtig, sort, længde, vibration, med/uden boller – så har vi den. Største problem med Real Rock, er at det kan være svært at begrænse sig til en dildo, når der nu er så mange lækre at vælge imellem.

Fordele

✔ Bedste dildo på markedet (ifølge Belugi)
✔ Fås i 3 farver
✔ Fås i 14 størrelser
✔ Fås med og uden vibration
✔ Fås med og uden boller
✔ Tilpasset netop din vagina og din lyst
✔ Luksus til en god pris

-> Real Rock 20 cm med pung kan købes her <-

Med alle disse ord vil Belugi gerne sige tak fordi du havde lyst til at læse vores test. Nu er det din tur. Hvilken dildo skal du vælge? Hvilken dildo tror du, at der passer til dine lyster og behov. Der er masser at vælge imellem og som sagt er der langt flere end vi har præsenteret i denne test. Gå på opdagelse i vores store univers. Du finder alt hvad hjertet begærer hos Belugi. Vi håber, at vi give lyst til mere!


Skrevet af:
Redaktionen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag

Gode tilbud • Konkurrencer • Information om arrangementer • Tips og tricks til dit sexliv
Information om nye produkter • Og meget mere fra din foretrukne sexshop