Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
30.august 2020

Guide: De 10 bedste butt plugs Testvinder (2021)

Test af BUTT PLUGS – De 10 bedste butt plugs 2020

 

Vores sædvanlige testpanel har været på ”arbejde” igen. De har fået til opgave at teste butt plugs af Belugi. Nogle var mere begejstret end andre og der var stor forskel på testpersonernes erfaring på området. Hovedparten havde dog ”nogen” eller ”meget” erfaring med butt plugs. Det var også tydeligt at de personer, der havde ”meget” erfaring med butt plugs, var langt mere målrettede mod bestemte produkter, som de vidste passede dem bedst i størrelse, udformning og muligheder med butt pluggen. Det var også tydeligt, at der var forskel på hvad testpersonerne valgte at teste, da der findes analt sexlegetøj til kvinder, analt sexlegetøj til mænd og analt sexlegetøj til par. 

 

Testpersonerne havde frit valg til at vælge de butt plugs, som de mente ville passe dem i Belugis sortiment på området. Kravet var, at de skulle teste minimum 10 butt plugs, men gerne flere, så vi kunne indsamle så meget information som muligt, før vi kunne kåre vinderne. 

Vi bad testpersonerne give point ud fra følgende spørgsmål om hver butt plug:

 

1.    Hvordan vurderer du alt-i-alt butt pluggen?

2.    Hvordan vurderer du udformningen på hver butt plug?

3.    Hvordan vurderer du materialet?

4.    Hvordan vurderer du butt plugens evne til at give anal orgasme?

5.    Hvordan vurderer du prisen kontra kvaliteten på hver butt plug? 

 

Derefter har vi beregnet en gennemsnitsscore for hver butt plug, for at kunne kåre den bedste butt plug. Som læser skal du være opmærksom på, at alle 10 nedenstående produkter er ”vindere”, da der er forskel på vores krop og derfor anbefaler vi, at prøve forskellige typer af analt sexlegetøj. Der blev testet mere end 25 butt plugs af vores testdeltagere.

 

Vi starter med at præsentere 10. pladsen og for til sidst at præsentere vinderen i denne test.

 

#10: Icicles No. 2 - Håndblæst glas - Dildo/analdildo

På en sikker 10. plads finder vi en håndblæst analdildo fra Icicles. Som du kan se, er det ikke en egentlig butt plug, men nærmere en anal dildo. Dog skal det siges, at hvis man ikke fører Icicles No. 2 helt ind i anus, fungerer den faktisk som en butt plug. 

butt plug 1 Icicles no 2 håndblæst dildo

Icicles No. 2 er udført i hærdet glas, og kan derfor ikke gå i stykker. Den er produceret af verdens største sexlegetøjsfirma, Pipedream, og er af meget høj kvalitet. Da den er udført i hærdet glas, kan den varmes op og køles ned. Vores testpersoner fortæller, at de lægger den i fryseren en time før brug og så føles den utrolig lækker ved brug. Den kan også varmes op i en gryde med vand, men man skal passe på, at dildoen ikke bliver for varm. Prøv at varme den ganske lidt og gør den efterhånden varmere og varmere, så den passer til dine lyster. 

Kuglerne på Icicles No. 2 føles lækre ved indføring og du kan enten lege med dem eller du kan lade dem sidde inde, hvis du bruger dem med doggy style. Enten sammen med din partner eller alene. 

Man skal være lidt forsigtig med Icicles No. 2, da den ikke har en stop-funktion og derfor kan smutte op i anus. Derfor anbefaler vi især Icicles No. 2 til let øvede og øvede.  

 

Fordele:

• Lavet af hærdet glas

• Kan køles ned eller varmes op

• Nem at lege med 

• Vandtæt (naturligvis)

>> Icicles No. 2 kan købes her <<

 

#9: Picobong SURFER – Buttplug med vibration

Picobong SURFER ville helt sikkert have haft en højere placering, hvis det ikke var for prisen. Men Picobong SURFER bliver vurderet meget højt af alle testpersoner på udformning, størrelse og evnen til at give anal orgasme. Der er derfor tale om et super eksklusivt produkt til alle, der er indstillet på at bruge lidt ekstra på et kvalitetsprodukt. 

butt plug #3 picobong surfer

Denne butt plug er produceret af det anerkendte svenske firma LELO, og er udført i superlækkert medicinsk silikone. Silikonen føles silkeblød ved indføring, der gør produktet nemt at anvende for alle. Udformningen er tilpasset anatomien i vores krop og den lille detalje med et hul i ende stykket, gør det nemt at lege med butt plugget og at tage det ud efter brug. 

Picobong SURFER kan både anvendes med og uden vibrationer. Hvis du ønsker vibrationer, skal du blot downloade app’en til din telefon og derefter følge vejledningen på skærmen. Det er supernemt og det er sjovt at lege med – enten alene eller sammen med din partner. 

Hos Belugi har vi solgt utroligt mange Picobong SURFER og vi kan garantere for kvaliteten. I skrivende stund har vi aldrig haft en reklamation og vi ved, at vores kunder er utroligt glade for dette produkt. Det får derfor vores varmeste anbefalinger. 

 

Fordele:

• Fantastisk lækker i materiale

• God til prostata

• Med vibrator

• Kvalitetsprodukt

>> Picobong Surfer kan købes her <<

 

#8: Fun Factory - Bootie Medium – Medium buttplug

Fun Factory Bootie var et af de produkter, som næsten samtlige deltagere tog med i deres test. Der er tale om en standard butt plug af høj kvalitet fra det store tyske sexlegetøjsfirma Fun Factory. Fun Factory er et af Europas største sexlegetøjsfirmaer og de er kendetegnet ved høj kvalitet til en fair pris.

Butt plug #4 Fun Factory Bootie mediumBootie butt plug er ingen undtagelse. Produktet er udført i en blød medicinsk silikone og fås i størrelse small (7,6 cm), medium (9,3 cm) og large (11,1 cm). Det kan anvendes af både kvinder og mænd og den lille krumning i toppen af produktet, er beregnet til at ramme prostata eller indersiden af klitoris. Krumningen masserer dine erogene zoner enten som et tillæg til onani/elskov eller til en selvstændig anal orgasme.

Fun Factory – Bootie henvender sig til alle og det er egentligt kun størrelsen du skal tage stilling til. Hos Belugi betragter vi denne butt plug, som et standard kvalitetsprodukt, som du vil blive rigtig glad for.

 

 

 

 

Fordele:

• God til begyndere og let øvede

• Medicinsk silicone

• God til prostata og indersiden af klitoris

• Fås i 3 størrelser

• Prisvenligt

>> Fun Factory Bootie kan købes her <<

 

#7: Rocks-Off - Petite Sensations – Plug

Med Rocks Off Petite Sensations får du et godt produkt til en fantastisk pris. Testpersonerne fortæller, at denne butt plug henvender sig primært til begyndere og let øvede. Du får et butt plug i medicinsk silikone med vibration til ca. 100 kr. Det er specielt på parametrene materiale og pris/kvalitet at Rocks Off Petite Sensations scorer meget højt – faktisk scorer Rocks Off Petite Sensations højst på pris/kvalitets parametren. 

Butt plug #5 Rocks Off Petit sensationRocks Off Petite Sensations er produceret af det engelske firma Rocks Off, der netop er kendt for, at lave produkter af høj kvalitet til en lav pris. 

Produktet er kun 2,7 cm i diameter og derfor vil det kunne indføres uden problemer hos alle. Derfor er det et rigtigt stærkt produkt, til personer, der ikke før har prøvet et butt plug. At Rocks Off Petite Sensations også kommer med vibration er bare et ekstra plus – som du kan anvende, når du er blevet fortrolig med produktet. Hos Belugi er det et af vores mest solgte butt plugs – selvfølgelig pga. prisen. Det er et oplagt produkt at starte med indenfor analt sexlegetøj, for at vurdere, om det er noget for dig og/eller din partner. 

Fordele:

• Perfekt til begyndere og let øvede

• Med vibration

• Vandtæt

• Meget prisvenlig og god kvalitet

>> Rocks Off Petite Sensation kan købes her <<

 

#6: Ouch! - Oppustelig silikone plug

Dette produkt fra Ouch blev testet af de mere øvede testpersoner indenfor analt sexlegetøj. Og det fik en masse rosende ord med på vejen. De testpersoner (både kvinder og mænd), der godt kan lide at blive ”fyldt ud” sværger nærmest til denne type butt plugs. 

Butt plug #6 Ouch oppustelige silikone plug

Ouch! oppustelig silikone plug er en butt plug, som efter indføring kan pustes op. Op til den størrelse, der passer dig. Testpersonerne fortæller, at det er nemt at indføre butt pluggen og derefter puste den op, så den passer perfekt i anus. Når butt pluggen sidder perfekt startes vibratoren og derefter kan man nyde i fulde drag. 

Det lækre materialevalg i Ouch! er meget blødt og lækkert og selve funktionen med at man kan puste butt pluggen op, giver Ouch! en flot 6. plads. 

Fordele:

• Kan pustes op

• Lækker silikone

• Fjernbetjening

>> Ouch! Oppustelig silikone plug kan købes her <<

 

 

 

 

#5: Fifty Shades of Grey - Vibrerende buttplug - Delicious Fullness

Fifty Shades of Grey serien er bare fantastisk og bliver altid vurderet godt i vores test. Denne butt plug er ingen undtagelse!

Der er tale om en standard butt plug, der kan anvendes af alle. Både begyndere, let øvede og øvede. Det er et af de produkter, som vi kalder et ”must have” produkt, hvis man kan lide at blive stimuleret med anal sexlegetøj.Butt plug #7 fifty shades of grey delicious fullness

Det vibrerende butt plug har 9,5 cm, der kan indføres i anus. Derefter kommer der en ”stopklods”, så produktet ikke glider helt ind. Det giver sikkerhed for brugeren og derfor kan det anvendes af alle uden problemer. De 9,5 cm. er lavet af lækker silikone, mens selve vibrationskontrollen er udført i ABS. Der er 3 hastigheder og 7 vibrationsmønstre, så man kan finde præcis den vibration, som man kan lide. Eller eksperimentere lidt med forskellige hastigheder og mønstre under legen. 

Testpersonerne fortæller, at dette produkt virkeligt kan anvendes af alle og giver altid en rigtig god oplevelse. Man skal huske at købe batterier til produktet, for de medfølger ikke – men køb hellere nogle ekstra, da man nemt kan blive afhængig af denne butt plug fra Fifty Shades of Grey.

Fordele:

• God kvalitet til en god pris

• Kan bruges af alle

• 3 hastigheder – 7 vibrationsmønstre

• Vandtæt

>> Fifty Shades of Grey Delicous Fullness kan købes her <<

 

#4: Icicles No. 49 - Håndblæst butt plug

På en rigtig flot 4. plads finder vi Icicles No. 49 – Håndblæst glasdildo. Selv om produktet beskrives som en dildo af producenten Pipedream, er der altså tale om en decideret butt plug. Selvfølgelig kan man lege med den og stimulere anus, men denne butt plug vil oftest blive anvendt som en butt plug, der indføres og derefter sidder fast til glæde for den, der bruger den. Butt plug #8 Icicles nummer 49 håndblæst glasdildo

Butt plugs, der er lavet er glas, bliver mere og mere populære. Det skyldes selvfølgelig, at de både kan varmes op og køles ned inden brug, men også at de er meget lækre og nemme at føre ind og ud. Flere testpersoner nævner, at de altid bruger lidt glidecreme, når de bruger sexlegetøj lavet af glas. Denne butt plug udmærker sig specielt ved, at den indgå i forskellige lege, da den er udstyret med en hale. For eksempel kan den anvendes til forspil, hvor brugeren bare har den på og dermed viser, at han/hun er ophidset. Den kan også indgå i rollespil eller bare som almindelig butt plug under sexakten. Icicles No. 49 adskiller sig specielt med dens hale. Halen kan naturligvis bruges til blid SM enten ved stimulering ved lette slag eller til bindelege. Mulighederne er rigtig mange med dette håndblæste butt plug. 

Fordele:

• Håndblæst glas

• Kan varmes op og køles ned

• Lækkert til SM lege

• Vandtæt

 

>> Icicles no. 49 håndblæst butt plug kan købes her <<

 

#3: Anal Fantasy Collection 5-Function Prostate Stimulator

På en flot 3. plads finder vi Anal Fantasy Collection 5-Function Prostata Stimulator fra Anal Fantasy. Anal Fantasy har specialiseret sig i at udvikle analt sexlegetøj til kvinder og mænd! Dette produkt er specielt udviklet til mænd, da det giver nogle fantastiske prostata orgasmer. Det var derfor også hovedsageligt mænd, der testede dette produkt. Butt plug #9 Anal fantasy 5 function prostata stimulator

Produktet er lavet af ABS og dejlig silikone. Det gør denne butt plug meget stiv og lækker – noget som testpersonerne lagde stor vægt på. Størrelsen er ligeledes perfekt og krumningen passer perfekt til at stimulere prostata. 

Anal Fantasy har som sagt, specialiseret sig i anale produkter til både mænd og kvinder. Derfor var der også rigtig mange af testdeltagerne der prøvede produkter fra Anal Fantasy. Mange af produkterne blev vurderet til at være gode, men specielt denne butt plug blev fremhævet af de mandlige testpersoner. Hos Belugi ønsker vi Anal Fantasy Collection 5-Function Prostata Stimulator tillykke med den flotte 3. plads. 

Fordele:

  • Specielt udviklet til prostata stimulering
  • Tilpas hård til at stimulere det rigtige sted
  • Vandtæt

 

 

>> Anal Fantasy Collection 5-function kan købes her <<

 

#2: Rocks Off Ibex Kit

Butt plug #10 Rocks Off Ibex kit

Rocks Off Ibex Kit kunne sagtens have vundet i denne test. Det blev vurderet rigtigt højt på alle parametre – da det både henvender sig til kvinder, mænd og par! Testpersonerne fortæller, at butt pluggen i dette sæt er udarbejdet i den lækreste medicinske silikone og den nubrede overflade giver fantastisk nydelse. 

Dens æstetiske udtryk er nærmest et kunstværk, som man sjældent ser indenfor butt plugs. Butt pluggen kommer sammen med en lækker penisring, der ligeledes er udført i medicinsk silikone. 

Rocks Off Ibex Kit er uden tvivl et fantastisk sæt og butt pluggen er enestående lækker. Derudover er prisen bestemt overkommelig og derfor modtager Rocks Off Ibex Kit også virkelig flotte anmeldelser. Et 5-sjernet must have produkt. 

 

 

Fordele:

• Æstetisk helt uovertruffet

• Kan bruges både af mænd og kvinder

• Høj kvalitet 

• Vandtæt

• Prisvinder

>> Rocks Off Ibex Kit kan købes her <<

 

⭐⭐⭐⭐⭐ VINDER: BEDSTE BUTT PLUG ⭐⭐⭐⭐⭐ 

#1: Metal Worx Luv Plug

Så kom vi frem til vinderen i vores store test af butt plugs: Metal Worx Luv Plug!

Metal Worx Luv Plug er et butt plug i poleret stål på 8,2 cm og 2,9 cm i diameter. En perfekt størrelse til både begyndere, let øvede og øvede. Nogle af de ord, som testpersonerne satte på denne butt plug var ”decideret smuk”, ”dejlig tyngde”, ”perfekt i størrelse og udformning”, ”jeg kølede den, og nød en fantastisk anal orgasme” og ikke mindst, at den er ”perfekt”.Butt plug #11 Metal worx luv plug butt plug

Hos Belugi er vi rigtig stolte af, at have dette produkt på lager til vores kunder, og det kan nydes af alle. Det er helt uden dikkedarer, men simpelthen så lækkert i sig selv. Den polerede overflade og den lille krumning passer perfekt, det glider nemt ind og butt pluggen er nem at lege med pga. den lille ring. 

Metal Worx Luv Plug kommer i meget flot æske til opbevaring, så ingen kan se din lille hemmelighed. Og æsken beskytter mod støv, bakterier osv. 

Et absolut must have for alle der nyder anale lege eller som ønsker at prøve et butt plug. 

Fordele:

  • Poleret stål
  • Kan varmes op og køles ned
  • Perfekt til leg 

 

 

>> Metal Worx Luv Plug kan købes her <<

 

Gode råd til leg med butt plugs

Hos Belugi anbefaler vi, at man anvender en douche til at skulle anus før anal leg. For mange kan det være lidt grænseoverskridende, at lege analt uden, at anus først er blevet skyllet. Når man bruger en douche, skyller man vand op i anus – brug den gerne 3-5 gange, så du er helt ren. 

Desuden anbefaler vi, at du anvender en god anal glidecreme før du fører din butt plug ind. Smør lidt glidecreme på din butt plug før indføring – så glider den lige ind. 

Slutteligt kan vi anbefale, at man bruger en afslapningscreme, der gør anus mindre følsom før indføring af din butt plug. Afslapningscremen indeholder lidt bedøvelse og er især god til nybegyndere. 

Rigtig god fornøjelse med den fantastiske stimulation du/I vil få ud af af leg med en butt plug.

 

Du kan også læse denne artikel på svensk, norsk, finsk og dansk.

Dansk: Guide: De 10 bedste butt plugs Testvinder (2020)

Svensk: GUIDE: DE 10 BÄSTA BUTTPLUGS - TESTVINNARE (2020)

Norsk: GUIDE: DE 10 BESTE BUTTPLUGGENE, TESTVINNER (2020)

Finsk: Opas: Kymmenen parasta anustappia testin voittajat (2020)

 

Nyttige links:

Guide: Sådan bruger du en butt plug

Guide: Analsex for begyndere

Guide: Begynderguide til bondage for par

 

 


Skrevet af:
Redaktionen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag

Gode tilbud • Konkurrencer • Information om arrangementer • Tips og tricks til dit sexliv
Information om nye produkter • Og meget mere fra din foretrukne sexshop