Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
03.april 2019

Find din penisring

En penisring gør din pik hårdere, får dig til at holde længere og kan give en bedre seksuel oplevelse. Du kan bruge den alene eller med partnere.

En penisring er ofte lavet af silikone eller metal, og er en ring, du trækker ned over din pik, når den er hård. Den skal oftest sidde på roden af din penis, og fungerer ved at forhindre noget af blodet fra at løbe væk fra pikken og tilbage i din krop. Dette forlænger tiden, du er hård i, og kan gøre din erektion hårdere samt forøge din nydelse.

Hos Belugi har vi et bredt udvalg af penisringe, der har mange forskellige formål og kan give mange forskellige nydelser.

Vi har udarbejdet denne guide for at give dig lidt tips og anbefalinger, så du let kan finde den penisring, der passer til dig.

 

Klassikeren – Fantasy C Ringz Max Width Penisring

Hvis du gerne vil holde længere i sengen eller bare have lidt ekstra fornøjelse, når du har sex eller onanerer, er Fantasy C Ringz’ Max Width penisring det ideelle valg. Du får endda to af dem i en pakke! Så kan du bruge en på roden af din penis og sætte den anden til at stramme lidt om dine kugler. Hvis både du og din partner har en penis, kan I selvfølgelig også bruge en penisring hver. Hvis det ikke kun handler om nydelse, kan du også bruge penisringen til at træne dig selv til at holde længere.

Penisringene er i silikone. Det betyder, at de er behagelige, lette at tage på, og desuden er lette at rengøre.

 

Vibrerende stimulation til dig og din partner – WeVibe Pivot Penisring

WeVibe Pivot penisringen er til dig, der gerne vil være lidt hi-tech i dit sexliv. Den har en diskret motor, som kan vibrere og derved stimulere dig og din partner. WeVibe Pivot har ti forskellige grundindstillinger, men I kan også designe jeres eget unikke vibrationsmønster i den medfølgende app. Det er også en fræk mulighed for at gå på opdagelse og finde det, der tænder jer mest.

Hvis du eller din partner nyder at pirre hinanden, når I er ude i offentligheden (f.eks. på restaurant), kan WeVibe Pivot også bruges til det. Man kan nemlig selv styre dens vibrationer fra sin smartphone, så din partner kan se uskyldig ud, mens vedkommende tager kontrollen over din pik.

Desuden er den vandtæt, og kan derfor bruges i badet. Naturligvis kun så længe I ikke kommer til at tabe mobiltelefonen i vandet ;)

 

Til de erfarne og vovede – ElectraStim Metallic Adjustable Cock Loops

Den næste kræver ikke bare mod, men også noget erfaring – til gengæld giver den intense orgasmer. Med ElectraStim Metallic Adjustable Cock Loops leger du nemlig også med elektrostimulation. Ved at give dig små stød gennem penisringens indvendige elektroder, kan den give dig en yderst intens orgasme.

Hvis du har mod på lidt strøm og stimulation, kan du også bruge ElectraStim Conductive Gel. Her ledes strømmen ud over hele din penis, hvilket også fordeler nydelsen anderledes.

 

Ekstra sjov med en partner – Double Penetrator penisring

Hvis du gerne vil dele nydelsen, kan du og din partner også lege med Fantasy C Ringz Double Penetrator.

Den består af en klassisk penisring med en dildo under, så du kan stimulere din partner vaginalt og analt samtidig. Den 14 centimeter lange dildo er ideel, hvis I gerne vil prøve den overvældende oplevelse af en dobbelt penetration uden at skulle inddrage et andet menneske. Double Penetratoren er også udstyret med en lille motor, der stimulerer både dig og din partner med vibrationer.

 

Huskeregler for penisringe

Nu ved du lidt om penisringe, og hvad de kan give dig af nydelse. For at få den bedste oplevelse med din penisring, er der dog tre vigtige huskeregler, du skal kende:

 

  1. Lyt til din krop, når du bruger en penisring – hvis det gør ondt på en uvant måde, så stop
  2. Brug den kun i 30 min. ad gangen – ellers kan du risikere nerve- og blodåreskader
  3. Brug ikke silikonebaseret glidecreme, hvis din penisring er i silikone – det kan opløse og skade penisringen


Vil du gerne have ekstra tips om penisringe, kan du læse anbefalinger fra PhD. i klinisk sexologi, Patti Brittons interview med Refinery29.


Skrevet af:
Marie

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag

Gode tilbud • Konkurrencer • Information om arrangementer • Tips og tricks til dit sexliv
Information om nye produkter • Og meget mere fra din foretrukne sexshop