Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
03.maj 2020

Det bedste startsæt til BDSM

Først og fremmest er BDSM utroligt mange forskellige ting. Fysisk dominans behøver man måske slet ikke at købe udstyr til – man kan nøjes med at tvinge ”offeret” ned med sin kropsvægt eksempelvis. Straf kan komme i et utal af former, fra lette klap i røven til tykke tyrepiske, der efterlader blodige sår. Der er tusind måder at binde og lænke en person på, og lige så mange mærkeligt udformede dimser til at putte i munden på vedkommende. I denne guide tilstræber jeg at skære helt ind til benet.

Derfor har jeg valgt fire hovedkategorier af legetøj, som oftest bruges til BDSM. I disse kategorier har jeg valgt den mest oplagte vare, og beskriver dens fordele og ulemper. Med disse fire varer kan de fleste starte deres eventyr udi dominans, ydmygelse og straf, på en sikker og overskuelig måde.


Bind mig, elsk mig

Den dybeste del af BDSM-junglen er uden tvivl fiksering – altså det at tøjre den underdanige. Afhængigt af temperament, erfaring og de sorte tal på kontoen kan man vælge imellem ti slags reb, et væld af håndjern, et mylder af strips, bondagetape og gaffa, og manchetter af læder, kunststof eller stål. Og her er vi ikke engang blevet virkelig kreative endnu! Mange af de ovennævnte ting kræver at man har øvet sig i forvejen, eller testet dem på sig selv, inden legen starter. Andre virker for impulsive eller billige, til at det stadig er romantisk – og de fleste gryende BDSM-udøvere vedligeholder romantikken, i hvert fald i udgangspunktet. Min anbefaling er derfor at man vælger en løsning, der er æstetisk, men stadig let at have med at gøre, og et produkt der ikke er for dyrt og prangende, og som er let at løsne, hvis legen bliver for meget for den bundne.

Et sæt lædermanchetter er derfor det oplagte. De er i reglen forede, så de ikke efterlader mærker eller rifter. Man kan løsne dem med karabinhager i et snuptag, og da de strammes ligesom et almindeligt bælte, eller med velcro, kan alle finde ud af det.
En yderligere fordel er, at de fleste mennesker kan passe dem. Når de først er monteret, strammer de heller ikke yderligere ind ad sig selv, ligesom nogle håndjern kan. I et sæt manchetter er der næsten altid manchetter til både håndled og ankler, samt en såkaldt ”hog-tie”, der er en fireleddet samleanordning, så du let kan svinebinde den underdanige.
 
Dette sæt opfylder alle de overnævnte krav, og de er givetvis det bedste af den slags produkter til prisen.
                                                                                                                                         
​Køb dem HER
 

Kærlighed gør blind

Mennesket er født med fem sanser, som vi er dybt afhængige af. Derfor er det et vigtigt led i dominans at berøve den undertvungne en eller flere af disse sanser. Med en stækket observationsevne følger færre muligheder for at gøre modstand. Frivillig sanseberøvelse, hvor den underdanige forholder sig passivt og lader den dominante stjæle hendes sanser, er en meget stærk og erotisk form for underkastelse. Her er der tale om at den submissive virkelig overlader kontrollen til sin partner – sammen med det ansvar der heraf følger. Af de fem gængse sanser, er det alleroftest synet man tager, og dernæst hørelsen. Lugtesansen kan også fjernes, med en næseklemme eller en gasmaske, mens smags- og følelsessansen er noget sværere at gøre noget ved. Begge dele kan dog påvirkes, men det er meget specialiserede fetichister der udøver den slags.

Synssansen er den vigtigste sans vi har, og mange føler sig aldeles hjælpeløse uden den, hvorfor det er den jeg anbefaler at man starter med. Synet fjernes ganske let og smertefrit med et blindfold. Det ligner en sovemaske, af den slags mange flypassagerer bruger for at lukke lys ude, og man kan købe billige versioner af dem på apoteket eller i Matas. Disse modeller af stof er, om end ganske praktiske, ikke ligefrem sexede. Både mænd og kvinder bør værdsætte skønheden, også, eller måske rettere især, i soveværelset.

I Belugis sortiment finder du blandt andet denne lækre maske af læder og gummi. Den er helt igennem lystæt og let at rengøre, samtidig med at den er flot på en rå måde.
                                                                                                                                                                     
Køb den HER
 

Shhhhh!

Når man allerede har gjort det umuligt for ens partner at stikke af og at se, skulle man tro, at nu havde man hende i sin hule hånd. Men – og her er det måske vigtigt at indskærpe at BDSM skal være et frivilligt, gensidigt, mentalt rollespil – hun kan stadig råbe om hjælp. Ved at binde hende, har du fjernet hendes evne til at agere. Ved at blinde hende, har du berøvet hende muligheden for at orientere sig. Tilbage er at fjerne den sidste rest af selvstændighed: Evnen til at ytre sig.

Der findes et væld af gags til at putte i munden på folk: Bidsler til at bide sammen om når smerten rammer, spider- og dental gags der spærrer munden op, gags med kroge til at kontrollere hovedet med, og gags der dækker hele underansigtet. Til de nysgerrige begyndere er den klassiske ball gag dog nok det bedste valg. Den frarøver din partner evnen til at tale, men ikke helt. Derfor kan hun stadig bruge et verbalt stopord – kodeordet der stopper legen – hvis I vælger et nogenlunde kort og udtaleligt et. Når munden står halvt åben, rundt om bolden, aktiveres savlereflekserne, hvilket er dejligt ydmygende.

Belugi har en helt klassisk ball gag i høj kvalitet, og af et materiale der ikke smager af noget.

Køb den HER
 

Smæk for få skillinger

For mange udenforstående er BDSM uløseligt forbundet med pisk og smæk. Sådan er virkeligheden bestemt ikke. I kan sagtens dyrke fræk sex med bondage og dominans, ydmygelse og underkastelse, helt uden at slå på hinanden. Det er alt sammen et spørgsmål om hvad man selv foretrækker. Men naturligvis er man nysgerrig efter at vide, hvordan det føles – både at blive straffet korporligt, men også at være den der deler piskeslagene ud.

Slagredskaber er det sværeste at købe for den uerfarne. Det er uhyre svært at vurdere, ud fra et billede og en kort beskrivelse, hvor ondt et givent instrument gør. Ligeledes er det svært at afgøre hvor meget øvelse det kræver at anvende det. Det er alt sammen afhængigt af størrelse og materiale, udformning og et væld af andre faktorer. De fleste tror eksempelvis at gummisnerter gør mindre ondt end læder, men det er sjældent tilfældet. Andre køber smalle læder-paddles, i den tro at de er mildere end de brede. Det forholder sig omvendt. Jeg har valgt at fremhæve et stykke all-around-værktøj, som det ene slaginstrument et par begyndere skal have fat i:

En kort såkaldt flogger, som denne, er det bedste. Snerterne er lavet af ruskind, og der er mange af dem, så slaget fordeles over et større stykke af kroppen. Det er let at kontrollere den, fordi den er kort. Slagstyrken er derfor helt baseret på hvor hårdt du slår, ikke hvor meget centrifugalkraften bidrager med.
 
Køb den HER
 
 
Nu har du et overblik over hvad man kan få brug for, når man skal til at eksperimentere med kinky sex. Naturligvis har jeg ikke ramt lige præcis det, du specifikt tænder på, for vi er heldigvis helt forskellige alle sammen. Disse fire ting er et udgangspunkt, der kan og bør suppleres med alverdens legetøj. Hvis du vil vide mere om en særlig afkrog af BDSM-legetøjets jungle, så skriv til [email protected], med et forslag til et emne vi kan tage op.

Skrevet af:
Martin Schjönning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag

Gode tilbud • Konkurrencer • Information om arrangementer • Tips og tricks til dit sexliv
Information om nye produkter • Og meget mere fra din foretrukne sexshop