Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
19.september 2018

Begynderguide til bondage for par

Bondage i soveværelset er et af de mørke mysterier, som for mange føles spændende og farligt på én og samme tid. Bondage sex dækker over aktiviteter som involverer sexuel “restraining” (red. tilbageholdelse). Mange tror, at de går rundt med den mørke fantasi alene, og tør måske hverken involvere - eller udleve den med sin partner. Men faktisk fantaserer over 50 procent af både mænd og kvinder i Danmark om at blive domineret/dominere, og så har bondagefænomenet eksisteret i flere årtusinder.

Japansk bondage

Japansk bondage (også kendt som ‘kinbaku’ eller ‘shibara’) er en hundrede år gammel form for BDSM, baseret på æstetikken i at blive bundet op i reb og spændingen ved at lade sig overgive til et andet menneske. Et andet menneske, som har komplet kontrol over dig, når du som en menneskelig skulptur, hænger fra loftet. Det er kunst - med sex på. Det japanske bondagefænomen stammer faktisk fra japanske politiofficerer, som i gamle dage bandt japanske banditter med reb og komplicerede knuder. Metoderne tog officererne snart med hjem i soveværelset og vupti, så hang konen pludselig fra loftet.

Japanerne har haft mange år til at øve sig. Hvis legen skal foregå i dit (nybegynder-) soveværelse anbefaler vi, at I nedjusterer ambitionsniveauet en smule. Kast jer ikke ud i det japanske bondageeventyr med hovedet først. Vi har sammensat en lille guide for nybegyndere, så I kan opnå en hed, intens og ikke mindst sikker bondage oplevelse, sammen. ‘It hurts so good’ - men kun når det gøres rigtigt.

 

Better safe than sorry

Grænse-snak

Det kan være svært at kende (og udtrykke) sine grænser, hvis der er mange af tingene, som man aldrig har prøvet før. Men vi har alle grænser. Måske du ikke kan lide at være bundet og have bind for øjnene på samme tid. Mærk efter, tag det stille og roligt og del jeres uroligheder. I vil måske opleve at jeres grænser rykker sig, som I bevæger jer dybere ind i bondageuniverset, lærer hinanden og fantasien bedre at kende.

Submissiv vs. dominant

Nogle er dominerende som menneske, på jobbet eller blandt vennerne, og har derfor lyst til at slippe kontrollen i soveværelset og vice versa. Hvis I begge er i tvivl om, hvilken rolle I hører til i soveværelset, så udnyt chancen til at udforske begge ringhjørner og se, hvad der føles rigtigt. Nogle bliver i den samme rolle hele seancen, mens andre kan lide at skifte karakter i løbet af aftenen.

Safe word

Før I gør noget som helst, så vælg et safe word. Det er den ultimative nøgle til en sikker bondage oplevelse. Hvis den ene part er grebet af stemningen, opfatter han/hun måske ikke at din grænse bliver overskredet, at håndjernene strammer helt vildt eller det, der er værre. Så hav det sjovt med at vælge et safe word. Måske får I det aldrig brugt, men hey - better to be safe than sorry! Som bonusoplysning, bruger de ordet ”rød” i Fifty Shades of Grey – det var måske en ide?

Det I har brug for - værktøj for begyndere

Bondage reb er det, de fleste forbinder med bondage sex. Bondage reb er rarere på huden end dét, I har liggende i garagen eller det, som I finder på byggemarkedet. Her på Belugi finder I et godt udvalg af reb til jeres bondage aften.

Håndjern er en god måde at opnå samme effekt som med et reb, men uden at skulle lære bindingsmetoderne til de komplicerede (japansk inspirerede) knuder. Hos Belugi kan du finde håndjern i - ja - jern eller den plyssede udgave, som skåner det fine håndled eller bondage tape, som er super let at bruge.

Blindfolds er en god måde at skærpe sine sanser og forsvinde helt ind i sin egen seksuelle verden. Alt bliver en overraskelse når du ikke kan se, hvor du bliver rørt næste gang. Det perfekte blindfold udelukker al lys, samtidig med at det skal være rart for øjnene at have på.

Latex bondage

I har forholdsreglerne og de fleste af rekvisitterne på plads, og har måske lyst til at drysse lidt ekstra krydderi på løjerne. Vi har den perfekte løsning! Spice jeres fantasi op med lak og latex, hvilket for mange hører bondage universet til. Få inspiration til en fantastisk latex bondage aften med vores udvalg af kostumer.


Skrevet af:
Marie Oddershede

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag

Gode tilbud • Konkurrencer • Information om arrangementer • Tips og tricks til dit sexliv
Information om nye produkter • Og meget mere fra din foretrukne sexshop