Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
14.marts 2019

Bedste dildoer til kvinder

Hvordan finder man den bedste dildo? Som kvinde kan det være svært at bestemme sig og sikre sig man finder den bedste dildo, når der skal findes en sådan type sexlegetøj til soveværelset. Specielt hvis man er ny i gamet, for hvad skal man kigge og gå efter? Hvor stor skal den være? Skal den være i gummi eller andet materiale? Hvilke funktioner skal jeg gå efter og hvad kan de overhovedet?

Mange af disse spørgsmål er der mange der stiller, for det kan være svært at bestemme sig og vide hvordan man får fat i den bedste, og den der passer bedst til lige netop sit eget behov. Det kigger vi nærmere på herunder, så du forhåbentlig kan finde den bedste dildo til dig som kvinde.

Tjek nettet for anmeldelser og tests

På nettet finder du flere gode informations- og sammenligningssider. Leder du efter den bedste dildo test, så er der således rig mulighed for at finde gode tests og anmeldelser af bl.a. dette, grundet de mange sider og eksperter på området. Tjek på Google i dag og find hurtigt troværdige og gode tests og anmeldelser, så du kan finde lige det sexlegetøj der passer dig bedst og vigtigst af alt, sikr dig du finder den allerbedste.

På disse sider vil du altså kunne finde gennemgående tests, som har kigget nærmere på produkterne. Alt lige fra priser og materialer til funktioner og størrelser. Det er godt forarbejde, som altså ultimativt kan hjælpe dig med at finde det helt rette produkt med minimal chance for at købe forkert.

For at finde den perfekte dildo skal du tænke over følgende. Du skal tænke over hvilken form du ønsker dig, skal den kunne bruges til g-punktet eller skal den være i glas eller stål? Det er vigtigt at overveje, da de forskellige dildoer kan være gode til det ene og det andet, og kan altså også vælges ud fra ens præferencer og lyster. Hvor stor skal den være, lang eller kort?  Det er vigtigt ift. hvor langt du ønsker at den skal kunne gå ind i skeden og/eller hvor fylding skal være og føles. Skal den være fleksibel og altså i silikone og dermed mindske brugen af glidecreme, hvilket kan være rart for dig der ønsker en gnidningsfri penetration.

Husk at sammenligne priser og forhandlere

Når du så har fundet den dildo eller andet sexlegetøjsprodukt du tænker passer dig bedst, så kan det yderligere være en god ide at sammenligne på tværs af forhandlere. For har du f.eks. tjekket priserne på produktet på andre sider?

Det er vigtigt at sammenligne produktet på nettet, da der ofte er flere forhandlere og dermed også flere forskellige priser. Og når du har besluttet dig for et specifikt produkt, så er det jo rart at få det til den bedste pris.

Sørg også for at tjekke fragtprisen – nogle overser denne og nogle gange er det fragten der er afgørende for, hvor det er billigst at købe. For nogle tager mere end andre for fragt mens andre tilbyder det gratis hvis du køber for over et bestemt beløb.


Skrevet af:
Lise Petersen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag

Gode tilbud • Konkurrencer • Information om arrangementer • Tips og tricks til dit sexliv
Information om nye produkter • Og meget mere fra din foretrukne sexshop