Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
19.oktober 2018

Gæsteartikel: 6 forslag til at gøre dit datingliv mere frækt og intenst

Dit datingliv kan være både spændende, frækt og pirrende, hvis du ved, hvad du søger. Der findes masser af datingtjenester, hvor du kan møde singler, der vil det samme som dig.

I denne artikel får du seks forslag til, hvordan du gør dit datingliv frækkere og mere intenst.

Dating handler om at finde en partner, der vil det samme som dig. Succeskriteriet behøver ikke nødvendigvis at være et langvarigt forhold – måske er du på udkig efter en partner, du kan udleve dine frække fantasier sammen med?

Hvis der er tilfældet, er der flere faktorer, du skal være opmærksom på, før du får succes med din søgen. Langt hen ad vejen handler det om, at du skal gøre op med dig selv, hvad det er, du søger.

Uanset om du søger en fast sexpartner, et one night stand eller noget helt tredje, følger her en række gode råd til, hvordan du gør dit datingliv frækkere og mere intenst.

#1: Gør op med dig selv, hvad du søger

Det første du skal gøre, hvis du vil sikre dig, at du finder den rigtige partner, er at definere over for dig selv, hvad du søger. Når du ved, hvad du er på udkig efter i en kommende partner, får du nemmere ved at finde den rigtige.

Du skal både gøre op med dig selv, hvad du søger, men også gøre det klart over for en potentiel partner. Forklar ærligt og åbent, hvad du søger – eksempelvis om der udelukkende er tale om sex, eller om du også er interesseret i et længerevarende forhold, hvis kemien er der. Man kommer længst med ærlighed – også i dette tilfælde.

Gør dig derfor nogle tanker om, hvorvidt du søger en fast sexpartner, et one night stand eller måske et mere seriøst forhold, som også gerne må være frækt og intimt. Når du ved, hvad du søger, får du nemmere ved at kommunikere det til din kommende partner, så der er rene linjer fra starten.

#2: Vælg den rigtige datingtjeneste

Nu hvor du ved, hvad du søger, kan du begynde den egentlige søgning.

Hvis du er meget kræsen og har mange ønsker til din kommende partner, er det ofte ikke nogen god idé at forsøge at finde vedkommende på en bytur. Du kan være heldig at finde din store kærlighed i byen, men der er også andre veje til kærligheden.  

I stedet bør du vælge en datingtjeneste, der henvender sig til din målgruppe. Der er mange muligheder, og du kan eksempelvis vælge en decideret sex app, hvor formålet udelukkende er at finde sexpartnere.

Du kan også vælge en mere almindelig datingside, hvis det ikke kun er sex, du er ude efter. Du bør dog fra start signalere, hvis du er ude efter noget mere kinky end bare almindelig dating, så det ikke kommer som en ubehagelig overraskelse for din partner.

Opsummeret skal du finde en datingside til netop det, du er på udkig efter. Det giver dig de bedste forudsætninger for at finde en, der vil det samme som dig. Herudover bør du huske på, at du ikke nødvendigvis finder den rigtige tjeneste i første omgang. Ofte skal der flere forsøg til, før du får succes med din søgning. Start evt. med at udforske nogle af de store og velbesøgte sites til dating – f.eks. Dating.dk og Single.dk.

#3: Forventningsafstem med din partner

Når du har fundet en potentiel partner, er det vigtigt, at du forventningsafstemmer med vedkommende. Selvom du har været åben omkring, hvad du søger, er det ikke sikkert, at I vil det samme, når det kommer til stykket.

Det kan være, at du udelukkende er interesseret i at skrive frækt via en sexchat, at du specifikt søger en sexpartner til at udleve dine BDSM-fantasier, eller at du leder efter noget helt tredje.

Uanset hvad er det vigtigt, at du forventningsafstemmer med din sexpartner, så I begge er klar over, hvad der skal ske, når I mødes. Dette gør sig især gældende, hvis der er tale om en date af fræk karakter.

#4: Slip kontrollen, men kend dine grænser

Generelt er det vigtigt, at du slipper kontrollen, hvis du vil have et frækt og intenst datingliv. Det betyder imidlertid ikke, at du skal gøre noget, der overskrider dine personlige grænser. Hvis du en gang imellem lader dig overraske, kan det være, at du opdager nye, frække ting, som du ikke vidste, du var interesseret i.

Hav et åbent sind og lad dig overraske, men vær bevidst omkring din egen grænse. Især hvis I ikke har forventningsafstemt på forhånd, kan det være svært ikke at lade sig rive med, men du bør stå fast, hvis du fornemmer, at det der skal ske overskrider dine grænser.

#5: Øvelse gør mester

Hvis du ikke er vant til dating, kan det være svært bare at springe ud i det.

Risikoen for, at din date ikke ender med det udfald, du havde håbet på, er altid tilstedeværende. Du bør derfor være klar over, at du ofte skal igennem et par akavede dates, som ikke nødvendigvis ender godt, før du rammer jackpot.

Et frækt datingliv beror ofte på erfaring – både fra din og din partners side. Det er nødvendigt, at begge parter har en nogenlunde idé om, hvad de søger, da det ofte er selvtillid og erfaring, der gør dating frækt og intenst.

#6: Pas på dig selv, når du dater

Selvom dating kan være frækt, spændende og intenst, kan det også ende som en ubehagelig oplevelse, hvis du ikke passer på. Det gør sig i særdeleshed gældende, når du dater over nettet, da du ikke kender din date i forvejen.

Du risikerer at komme i kontakt med falske profiler, hvor personen bag profilen ikke er den, han eller hun udgiver sig for at være. Du bør derfor være kritisk, hvis noget lyder for godt til at være sandt.

Har du den mindste mistanke om, at din datingpartner har andre intentioner, end vedkommende giver udtryk for, bør du ikke lade tvivlen komme ham eller hende til gode. Du er bedre tjent med at trække i land og afbryde kontakten, hvis du af den ene eller anden grund fatter mistanke om, at noget ikke er, som det burde være.

Nøglen til et frækt og spændende datingliv er, at du er bevidst omkring dine grænser, og samtidig ved hvad du søger. Pas godt på dig selv, så du ikke ender med en ubehagelig oplevelse.

Husk på, at dating handler om mødet mellem hidtil fremmede mennesker, hvorfor tilliden er altafgørende. Det gælder ikke mindst, når der er tale om dating af frækkere karakter.


Skrevet af:
Gæsteartikel, Martin Dyrhøj

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag

Gode tilbud • Konkurrencer • Information om arrangementer • Tips og tricks til dit sexliv
Information om nye produkter • Og meget mere fra din foretrukne sexshop