Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
30.april 2018

Gode ideer til din indre fetich: Leg med dominans

Det er blevet mere populært end nogensinde for par at udforske sexlivet gennem fantasier og lystfulde aftener. Dog er den indre fetich, som vi alle har i vores indre, stadig noget som mange kun kan tænke sig til. Enten er man for bange, fordi man tror sin fetich er for vild, eller så ved man ikke, hvem man skal gøre det med. En fetich som flere og flere finder sjov at lege med er dominans, BDSM, hvor manden typisk er den dominerende, og kvinden er den underdanige. Vi kommer her med gode råd til jer, som overvejer at kaste sig ud i den dominerende gren af sexlivet.
 

Hvad er dominans?

Du kender måske til dominans i soveværelset, efter du har haft hede aftener med Fifty Shades of Grey. Eller også har du allerede prøvet kræfter med fænomenet BDSM. Den dominerende del af sexuniverset kommer fra BDSM, som har vundet sig ind i danske pars sexliv de senere år. Sex med dominans består af to personer, hvor manden som udgangspunkt dominerer sin partner, kvinden. Dog kan det også være omvendt, afhængig af hvor lysterne fører jer hen.

Én ting er at fantasere sig til en fetich fuld af dominans og pisk, en anden ting er rent faktisk at føre det ud. For vi danskere lever typisk et liv, hvor ordet “sexslave” har en vis distance fra vores hverdag. Så første skridt er at kaste sig ud i det. Tillade at manden giver nogle smæk, og dominerer i en ellers ligeværdig verden.
 

Kommunikation er vigtig i enhver fetich

Da en fetich som dominans er inddelt i roller, hvor tingene nogle gange godt kan tage overhånd i form af rollerne, hvis ikke man kender hinanden, er kommunikation vigtigt. Det er vigtigt, at I indbyrdes aftaler, hvordan legen skal forløbe. I ønsker begge to den absolutte nydelse, så det er vigtigt, I får kommunikeret de rammer, I leger i. Her må den dominerende rolle med smæk og pisk ikke anses for nogen form for vold. Dominans bruges som rollespil til fælles nydelse, hvor I selvfølgelig både før og efter er de samme mennesker.

I dominans, BDSM, er en af de mest afgørende faktorer, at I evner både at tage og afgive den daglige kontrol. Det kan yderligere være forskelligt fra par til par, hvilke redskaber og lege I finder på. Det afhænger meget af, hvilke typer I er, hvad I tænder på, og hvad I ikke tænder på. Her findes der flere forskellige redskaber, som også kan købes her på Belugi. Nogle af de mest populære redskaber er udstyr fra bondage verdenen som piske og fetich sæt, som plejer at falde i god jord, hvad end I er nybegyndere eller dyrker dominans sex regelmæssigt.

Det er også en stor del af BDSM, at man er tilstede, og man kun har opmærksomhed på sin partner. Mærk hinanden gennem det dominante nærvær og jeres seksualitet.
 

Kom ud af komfortzonen

Som tidligere nævnt er sex med dominans ikke den typiske sexleg ift. manges klassiske hverdag. Derfor kan den nye rolle for mange være en mundfuld. Vi er vokset op med, at man skal respektere hinanden ved sex i en blid og sårbar tilgang. Derfor kan det være meget uvant for især mænd at skulle være hård, piske sin partner og beordre hende til at give et blowjob. Sørg derfor at have det rigtige mindset, selvom det kan være svært. Du skal overbevise dig selv om, at du stadig kan være en respektfuld elsker, selvom du beordrer og pisker din bedre halvdel.
 

Dominans handler om balance

Da BDSM handler om dominans og underkastelse mellem mand og kvinde, sker det til tider, at nogle føler grænserne er blevet overtrådt. Enten at manden har været for hård eller omvendt. Her er det vigtigt, at det ikke fører til skænderi, da det handler om god kommunikation. Der skal øvelse til for at mestre en god balance i BDSM. Derfor er det vigtigt, at man er lader hinanden fejle og er tålmodig. Jo mere man kan stole på hinanden, jo bedre og frækkere sex kan det blive til. Tag tingene stille og roligt, og skynd jer ikke. I skal nok komme i dybden med lige det, I ønsker.

Et godt udgangspunkt er at starte i det blide med lidt verbale lege og spanking. Herefter kan I høre hinanden, hvilke fantasier I tænder på, og som I altid har drømt om at lave. Det kan føre til nogle af de mere vilde lege, hvor piske og andet tilbehør kan komme i spil. Find ud af hvilken rolle, du ønsker at være - om det skal være den lille uartige, der skal straffes? Eller om du skal være den dominerende, som slår med pisken?
 

Fetich med dominans gør jer gladere

Undersøgelser har vist, at folk der dyrker BDSM rent faktisk bliver gladere i sin tilværelse. Det giver egentlig også god mening - med et stille og rolig hverdagsliv, kan mange have brug for at afkoble med bondage og frække fantasier i privatlivet. Derfor ved vi hos Belugi også, at når først I har haft succes med dominans, så ønsker I kun at fortsætte.

Har I brug for lidt inspiration, kan I se et udvalg af hele vores bondage katalog på siden her.

 

God spanking


Skrevet af:
Redaktionen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag

Gode tilbud • Konkurrencer • Information om arrangementer • Tips og tricks til dit sexliv
Information om nye produkter • Og meget mere fra din foretrukne sexshop