Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9201&groupid=GROUP218
Piske, paddles og ticklers
Pris
Mærke

Piske, paddles og ticklers

Et klaps på balderne med en pisk eller paddle, eller andre steder på kroppen, giver et lille gys, og kan samtidigt give en utrolig intens ophidselse. Smerte med pisk eller paddle kommer i mange forskellige udgaver og styrker, og det er en hel kunstart, at finde den helt rigtige balance, at finde netop den pisk eller den paddle, der passer til jeres behov. Hos Belugi har vi et kæmpe udvalg i piske og paddles, så kig rundt på siden. Der er helt sikkert også en pisk eller paddle til dig.

Bondage behøver ikke være meget smertefuldt, voldsomt eller ydmygende. Man kan sagtens bare eksperimentere med en pisk eller paddle, og få de små gys, og finde balancen sammen.

At dyrke sex, hvor der indgår pisk eller paddle, skaber et meget tæt og intenst parforhold. Som par, vil I udforske hinandens grænser, og lære hinanden at kende på en helt ny måde.

Pisk

En pisk, er en forholdsvis stiv "pind", hvor der er et håndtag i den ene ende, til den der fører pisken og enten blot enden af en pind i den anden ende - eller f.eks. et hjerte, en firkant eller lign., som rammer, den der modtager pisk og smerte. Denne type pisk fås i mange varianter. Og med de forskellgie varianter, kan I vælge, hvor meget smerte, der skal tilføres med pisken. En meget stiv pisk, der er lavet at stål og uden læder eller lignende i piskeenden, tilfører rigtig meget smerte. Disse piske giver røde streger, der hvor der bliver slået med pisken. I den bløde ende af skalaen, finder du piske, der er lavet af et blødere materiale end stål, som er polstret med blødt stof og hvor der er påsat et stykke læder eller en dusk, som slet ikke kan tilføre lige så meget smerte, som en stålpisk. Denne type pisk er for nybegyndere. 

Den anden type pisk, er den type pisk, man normalt kalder for en "syvhalet" pisk. Her er det strimler, typisk af læder, der tilfører smerten fra pisken. Disse piske er også meget begyndervenlige, da smerten er begrænset, og man lettere kan prøve sig frem med, hvor meget smerte man ønsker fra pisken.

Paddle

En paddle er nærmest udformet som et gammeldags boldtræ. Det vil sige, at det har et håndtag i den ene ende og derefter bliver det breddere - op til 8 - 10 cm. i breden. En paddle kan være lavet af forskellige materialer. Lige fra blødt læder til letvægts stål. Endvidere kan en paddle være beklædt med forskellig typer stof, der gør smerten større eller mindre, afhængigt af hvor blødt stoffet er.

Piske og paddles for alle?

Ja - piske og paddles er for alle, der dyrker bondage og for alle, der gerne vil i gang med at eksperimentere med bondage. En pisk eller paddle er nærmest et uundværligt redskab i legen, da smerten kan være utroligt lækker. Her taler vi om smerte, der gør fra en let kilden til smerte, der kan mærkes på balderne, brysterne, vulva, skamlæber eller klitoris? Eller måske er det en kombination af en ledt berøring og derefter en lille smule smerte? I bestemmer - det er jer, der skal lege og nyde legen med jeres pisk eller paddle!

I bondagelegen med pisk eller paddle, er det ofte utroligt befriende, både som domina (den der bestemmer og påfører smerte) og som submissiv (den der modtager ordre og modtager smerte), at give sig hen til de nye og fantastiske seksuelle oplevelser. Start med blid bondage, køb en pisk eller paddle, der ikke slår hårdt. Start med at kilde, pirre, mærke, give bind for øjnene og se, hvor det fører jer hen. Hvis I ikke har prøvet bondage før, vil det fører jer ind i en meget erotisk verden, hvor intet er, som det plejer at være, og hvor jeres pisk eller paddle kan skiftes efter humør. Glæd jer....det giver kæmpe nydelse!

Husk, at smerten kan være utrolig lækker fra den rette pisk.

Legetøjet i denne kategori, kan være utroligt ophidsende, men det er vigtigt at sige til og fra - begge parter skal nyde legen!