Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9201&groupid=GROUP216
Fifty Shades of Grey
Pris
Mærke

Fifty Shades of Grey - Fifty Shades of Darker - Fifty Shades Freed

E.L. James, tog verden med storm med bogserien ’Fifty shades of Grey’. Serien giver en introduktion til BDSM i en romantisk historie, og har efterfølgende givet mange lyst til at eksperimentere med dominans og bondage.

Produktserien fra Fifty Shades og Grey er en samling kvalitetsprodukter til leg på alle planer. Der er produkter til alle typer leg, også selvom du måske ikke har lyst til BDSM.

Men…. BDSM er nu altså ikke så farligt. BDSM lege er ikke nødvendigvis voldsomme eller gør ondt. Det handler ganske enkelt om at lege med sanserne, og i nogle tilfælde opsætte et rollespil, hvor den ene part bestemmer og den anden part bare tager imod. Det kan praktiseres meget blidt og langsomt, og helt tilpasses dit og din partners temperament.

Efter at efterfølgeren til filmen Fifty Shades of Grey udkom er der ligeledes udkommet en helt nu serie af produkter – Fifty Shades of Darker. Hos Belugi A/S har vi sikret os hele produktserien. Så skulle du få lyst til prøve et eller flere af produkterne, findes de her på siden til Nordens laveste priser.

Og så kom den endelig - og Belugi er som sædvanligt den første eller en af de første til at få alle produkter fra Fifty Shades Freed på hylderne. Igen til nordens laveste priser.

God fornøjelse!

- Find inspiration i guiden BDSM for begyndere.