Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9201&groupid=GROUP220
Elektrosex
Pris
Mærke

Elektrosex

Sanseindtryk kommer i mange udgaver. Med vores serier af elektrosex legetøj - sexlegetøj med strøm i - vil du opleve en helt ny verden af nydelse.

Det lyder voldsomt, at give hinanden stød med elektrosex legetøj, men det er slet ikke så farligt, som det kan lyde. Alle produkter indenfor elektrosex har en meget lav spænding, som kan øges efter behov. Følelsen kan variere fra en let kilden, en intens snurren eller et rap, som et slag eller et niv.

Elektrosex giver mulighed for at give din partner små eller store gys, på en ny måde.

At lege med disse produkter, er på ingen måde farligt, og man kan ikke komme til skade. Dog vil vi ikke anbefale personer med pacemaker, at anvende elektrosex produkter.

Hvad er elektrosex eller Estim / E-stim?

Elektrosex legetøj kaldes også Estim eller E-stim, og spænder over en bred vifte af elektrosexprodukter. Produkterne, som vi sælger hos Belugi, er naturligvis godkendt efter alle EU standarder, og vi anbefaler på det kraftigste, at du eller I holder jer til denne type produkter. Når I gør det, er der absolut intet farligt ved elektrosex eller E-stim. Elektrosex produkter fungerer ved at sende små elektriske impulser igennem kroppen, der blandt andet rammer kroppens erogene zoner, men også hjerne, hjerte og andre områder i kroppen. Disse impulser virker enormt ophidsende og sætter desuden blodomløbet i vejret. Man kan variere mængden af impulser og impulsernes styrke, så du opnår præcis den mængde impulser i sit elektrosex udstyr, der giver de bedste orgasmer. Både mænd og kvinder, kan opnå fantastiske og anderledes orgasmer med elektrosex.

Elektrosex eller Estim kan anvendes både til onani og til parlege, men de fleste elektrosex produkter henvender sig til parlege.

Nogle elekrosex produkter fungerer via elektroder på huden, mens andre er til indvendig brug, f.eks. i form af et elektro buttplug (e-stim butt plug) eller en elektro dildo (e-stim dildo). Begge typer af elektrosex legetøj fungerer ved hjælp af de elektroniske impulser, men produkterne til indvortes brug, stimulerer vagina, penis eller anus med små ryk. Disse ryk er helt enormt ophidsende og derfor er elektrosex blevet enormt populært - både indvortes og udvortes elektrosex.

Når du dyrker elektrosex, kan du vælge at købe en elektrosex gel, der er beregnet til, at forbedre kontakten mellem dit elektrosex / E-Stim sexlegetøj og huden og slimhinderne i vagina.

Hvilket mærke indenfor electrosex bør jeg vælge?

Hos Belugi har vi hele sortimentet fra ElectraStim, som er specialiseret i elektrosex produkter. ElectraStims produkter kræver en controller til deres elektrosex produkter, som man skal starte med at købe, før man kan begynde med elektrosex. Denne kaldes en ElectraStim Flick Stimulator, og findes i 4 forskellige modeller. ElectraStim er for personer, som enten ved, at elektrosex, lige er noget for dem, da det kræver en forholdsvis høj investering, for at komme igang. Til gengæld får du også markedets produkter indenfor Electrosex fra ElectraStim.

En anden mulighed, er at starte med et eller flere produkter fra Fetish Fantasy Shock Therapy. Disse electrosex produkter skal ikke bruge en fælles enhed, til at styre deres elektrosex produkter. Så hvert produkt virker for sig uden yderligere investering. Vi anbefaler produkter fra Festish Fantasy Shock Therapy til begyndere, da de er væsentligt billigere, at komme igang med.

Derudover anbefaler vi, at du eller I køber en Conductive gel, da denne gel sørger for, at der er den bedste kontakt mellem dine elektrosex produkter og huden.

Elektrosex for alle?

Ja, næsten alle kan eksperimentere med electrosex - uanset køn, alder og seksuel orientering. Men hvis du lider af dårligt hjerte, bruger pacemaker eller gravid, anbefaler vi, at du spørger din læge tilråds inden du begynder på elektrosex. Men som før nævnt, er de elektriske impulser fra sexlegetøjet til elektrosex, meget svage, da spændingen er stærkt nedsat i sexlegetøjet i forhold til f.eks. spændingen i en stikkontakt.

Rigtig god fornøjelse - det er en fantastisk verden, hvor du vil opleve at bruge nye spændende sanser i dit seksuelle univers!