Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9201&groupid=GROUP219
Brystvortestimulering
Pris
Mærke

Brystvorte stimulering

Brystvorterne er for mange, en meget erogen zone, og det kan være utrolig pirrende at der bliver leget med dem. Enten med en hånd, en fod, en fjer, en isterning eller med sexlegetøj, i form af en brystevorte stimulator. Brystvorte stimulatorer kommer i 2 versioner. Brystvorte stimulatorer i form af brystvorteklemmer eller brystvortestimulator i form af en brystvortepumpe. Men en brystvortestimulator kan også være en dildo, en satisfyer eller andet, som du kan lege med, på eller rundt om dine brystvorter. Og husk, at både mænd og kvinder har en erogen zone på deres brystvorter, og derfor kan en brystvorte stimulator bruges af begge køn. 

Brystvortestimulator - Brystvorteklemmer

Brystvorte klemmer er udformet som en tøjklemme, hvor man klemmer sammen i den ene ende, så den anden ende åbner sig. Den ende, der åbner sig, sættes på brystvorten. Det er derfor nemt at regne ud, at den ende, der klemmer om brystvorten bør kunne indstilles til at klemme hårdt eller blødt - eller noget derimellem. Næsten alle brystvortestimulatorer i form af klemmer kan indstillet til at klemme blødt, mellem eller hårdt på dine brystvorter. Disse brystvortestimulatorer kan også indstilles undervejs, enten i forspillet eller under samleje.

Brystvortestimlatorer - Brystvortepumper

En anden form for brystvortestimulatorer er brystvortepumper eller brystpumper. Disse fungerer ved, at man placerer en ene ende ned over brystet og ved at pumpe i den anden ende, opstår der vakum, og brystvorten stimuleres. Denne form for brystvortestimulering er fantastisk lækker og man kommer ikke i kontakt med selve brystvorten, da det er alene er vakkummet, der stimulerer.

Brystvortestimulaterer til alle

Ja - som før nævnt, kan både mænd og kvinder benytte en brystvortestimulator. Alder har heller ikke nogen betydning for brug af en brystvorte stimulator. Vi ønsker jer derfor allesammen god fornøjelse med jeres brystvortestimulator. Belugi har helt sikkert også den perfekte brystvortestimulator til dig - men måske skal du prøve dig lidt frem!