Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9201&groupid=GROUP226
Masker og blindfolds
Pris
Mærke

Masker og blindfolds

Hos Belugi har vi et kæmpe udvalg i masker og blindfolds. Her finder du masker og blindfolds i alle prisklasser og til alle lejligheder.

Masker og blindfolds til alle?

Masker og blindfoldsMasker og blindfolds kan bruges af alle, uanset køn, alder og seksuel orientering. Det er lækkert at påføre sig en maske eller et blindfold. Enten for, at træde ud af sin normale personlighed eller for at overlade kontrollen til en anden.

En af de ting som man lynhurtigt opdager når man får bind for øjnene er naturligvis at man ikke længere kan se. Det er en naturlig konsekvens af at få dækket øjnene, men derudover opdager man hurtigt at ens andre sanser skærpes betydeligt. Det vil sige hørelse, lugtesans, følesansen og meget mere er langt mere følsomme end ellers. Det lyder måske irrelevant, men især den skærpede følesans er vigtig for bondagelegen. Nu vil man nemlig være meget mere modtagelig over for stimulans, uanset om det er en blid berøring på armen eller et smæk i numsen.

Hele ideen med masker og blindfolds er netop at fjerne en af de vigtige sanser, så man bliver mere modtagelig overfor anden stimulans. Det er ufatteligt frækt, når man først prøver det og det kan være en fantastisk introduktion til BDSM. Belugi har naturligvis alt I skal bruge for at komme godt i gang med masker og blindfolds, for vi har sørget for at der er noget for enhver smag.

I kan finde både sorte BDSM masker, der ikke ville skille sig ud på en SM-klub. Men der er naturligvis også mere diskrete masker og blindfolds, som passer perfekt hjemme i soveværelset. Slutteligt er der naturligvis også begyndersæt, der indeholder manchetter, masker og blindfolds, gags og piske. Disse kan give en rigtig god start til BDSM og hvis der er noget, man ikke bryder sig om, så kan man bare lade være med at bruge det. BDSM behøver ikke handle om smerte. Det er først og fremmest dominans, der er nøgleordet. 

Masker og blindfoldsMasker og blindfolds til rollespil

Ud over, at masker egner sig til maskebal, egner masker og blindfolds sig også perfekt til rollespil. Du kan blive den person, du gerne vil være ved at påføre dig, det kostume, som du ønsker og samtidigt tage en maske på. Hos Belugi har vi ligeledes et kæmpe udvalg i kostumer. Din partner vil se dig som en anden person, end den du er i din hverdag. I kan lege, tease, flirte, elsker, binde eller hvad I nu har lyst til i jeres nye roller. Kun fantasien sætter grænser for hvem du vil være med din maske og eventuelle kostume. 

Et af de rigtigt populære rollespil, der kan leges med masker og blindfolds er kidnapningsscenarier. Disse scenarier er helt utrolig frække og pirrende, for de er en smule tabu og det gør det jo bare endnu sjovere. Giv din partner håndjern på, bind for øjnene og en gag i munden. Nu er han/hun helt i din magt og du kan gøre med dem som du vil. Skal de have et par rap med pisken eller vil du nyde at tage dem? Det er op til dig, for du har kontrollen. Vis hvem der bestemmer og du kan få stillet din lyst til at dominere og styre slagets gang.

Masker og blindfoldsDet kan naturligvis også være, at du er mere til den submissive side og gerne vil styres. Underkast dig og lad din partner give dig en blindfold på, så du ikke kan se. Vis ham tillid og giv slip, så vil du opdage at du føler dig mere fri og afslappet end nogensinde før. Det er ikke uden grund at det ofte er magtfulde mennesker med masser af ansvar, der lader sig dominere. Hvis du har en god partner, som forstår at læse dine signaler og jeres kommunikation er god, så vil man hurtigt opdage, at det faktisk er den submissive, der har kontrollen. Så husk at lege sikkert og kommuniker hele tiden. Leg aldrig uden et stopord og eksperimenter med at bytte roller.

Belugi har alt hvad hjertet kunne begære af masker og blindfolds, så gå på jagt i vores udvalg og du vil sikkert finde noget, der frister dig.