Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9201&groupid=GROUP224
Harness
Pris
Mærke

Harness

Harness kan dække over 2 typer produkter. En harness kan være en form for bælte, hvor du kan anvende din strap-on dildo. En harness kan også være nogle tynde remme, som man kan i klæde sig.

Harness som Strap-On

En harness som strap-on anvendes ved at man tager et bælte på, og i bæltet er der typisk en ring (kaldet O-ring), hvori du kan anvende din strap-on dildo. Du fastgør din strapon dildo i din harness og så er det bare at gå igang. De fleste strapon harness kan anvendes til næsten alle mærker, men nogle strap on harness, kan kun anvendes til et mærke - det er afhængigt af hvilken O-ring, der er anvendt i strap-on harnesset. Alle kan anvende en strap-on harness, men husk at pasformen og materialet skal passe til dig. Strap on dildoer sælges separat under dildoer, strap-ons realistiske dildoer. God fornøjelse med dit strap on harness

Harness som remme

Ud over strap on harness, betegner ordet harness også remme, der kan tages på kroppen, typisk i forbindelse med bondage lege. Harness som remme er typisk lavet i læder og anvendes ofte i S/M miljøet og blandt homoseksuelle. Hos Belugi har vi et stort udvalg i kvalitetsharness som remme. De fleres harness passer næsten til alle, da de kan spændes ud og ind efter behov.

God fornøjelse med jeres harness.