Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9201&groupid=GROUP227
Gags og halsbånd
Pris
Mærke

Gags og halsbånd

Hos Belugi har vi et stort udvalg i gags og halsbånd. Gags og halsbånd anvendes til dominans og dominanslege, hvor den ene part underkaster sig den anden part. Normalt indgår gags og halsbånd sammen med andet bondageudstyr, som f.eks. masker/blindfolds, manchetter, kostumer, piske eller paddles.

Gags og halsbånd for alle?

Gag balls 1Nej. Vi vil kun anbefale gags og halsbånd til par, der har stiftet bekendtskab med dominans. Gags og halsbånd bør bruges, når både du og din partner, er klar til at gå et skridt videre i jeres dominanslege. Hvor den ene part, er klar til at underkaste sig den anden part. Til gengæld, vil I finde fantastisk nydelse i denne uforbeholdne kontrol, som gags og halsbånd giver i legen. Løsriv jer helt fra jeres normale roller, og lad den ene part overtage kontrollen i en periode. Det kan være en nydelse uden sidestykke, at blive kontrolleret og det kan være helt fantastisk, at kontrollere, og bestemme, hvad der skal ske.

Gag ball 3Selvom det for mange vil være enormt grænseoverskridende at skulle anvende gags, så er vi hos Belugi fuldstændigt overbeviste om, at alle vil kunne nyde den pirrende fornemmelse af dominans og underkastelse. Med en gag bliver man tvunget til at opgive sin stemme og kan dermed kun kommunikere med fagter og lign. Det er naturligvis noget, der kræver en del tillid til sin partner, men hvis man sørger for at snakke godt sammen inden og aftaler nogle signaler, så burde der ikke blive nogle problemer. 50 Shades of Grey har været med til at gøre BDSM mere stuerent og nemmere at fordøje for almindelige danskere. Det er pludselig ikke noget uhyggeligt, der forgår i mørke kældre. Det kan være frækt og erotisk, og gags er en rigtig god måde at komme i gang på.

Gags findes i en masse forskellige designs og former, så man kan frit vælge den der passer bedst til ens smag og lyster. Den klassiske ball-gag kan man aldrig rigtigt gå forkert i byen med, men den findes også i en række varianter. F.eks. kan man få en ball-gag med huller, der gør at man kan trække vejret gennem den. Det er en fordel, hvis man er forkølet eller bare ikke bryder sig om at få hæmmet sin vejrtrækning. Man må prøve sig frem og finde de gags, der passer en bedst.

Gags og halsbånd til rollespil

Gag ball 2Gags og halsbånd passer perfekt til rollespil. I kan snakke, flirte, kysse, blive overtaget, overtage, dominere og blive domineret. Det kan gå hurtigt eller langsomt afhængigt af, hvad I har lyst til. Måske skiftes i til at dominere og blive domineret. Måske skiftes i til at bestemme rollespillet eller måske har I en helt anden fantasi I ønsker at udleve. Bare husk, at begge parter skal være enige om rollespillet - så er det svært, at opnå større seksuel nydelse.

Når man leger med gags og halsbånd så er det vigtigt, at man finder den model og det design man bedst kan lide. Dette kan man f.eks. gøre ved at spørge sig selv hvad formålet med ens gag er. Skal den forhindre den submissive i at tale eller skal den holde munden åben, så man kan stikke noget ind? Heldigvis har Belugi lidt af hvert og dette gør at man altid kan finde noget der frister en.

En af de mest populære gags er ring-gags, der holder munden åben og tilgængelig for den dominante. Det betyder, at man kan dyrke oralsex mens ens sub har gag i munden. Det er utroligt frækt og virkelig dominerende ting, der vil gøre jer begge yderst opstemte. Det er dog noget, der kræver lidt tilvænning og hvis man ikke er erfaren med gags, så er en klassisk ball-gag måske bedre. I hvert fald til at begynde med. Man kan naturligvis også vælge en gag, der til forveksling ligner et hestebidsel, hvilket er yderst passende til ponyplay og lignende fetishes.

Uanset hvad man foretrækker, så er gags og halsbånd en virkelig god introduktion til BDSM, for det er ikke noget, der gør ondt, men samtidig kan de virkelig få en til at føle sig submissiv. Hvis du og din partner er interesserede i at stikke en fod indenfor i ”det sorte univers”, så start her hos Belugi med en af vores mange gags og halsbånd. Der er noget for enhver smag og enhver tegnebog. At starte med BDSM er ikke så dyrt som mange frygter, og man kan komme langt med ganske få remedier. Når i først er startet kan i ikke undvære det igen.