Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9201&groupid=GROUP217
Bondagekostumer og tilbehør
Pris
Mærke

Bondage kostumer og tilbehør

Med den rette påklædning og rekvisitter, kan du med et trylleslag blive lige den du vil. Det er utrolig befriende at kunne koble helt af fra hverdagen, og være en anden. Klædt ud som en anden, kan det være meget lettere at sige og gøre ting, du aldrig ville gøre, hvis du bare var dig selv.

Prøv! Det giver et fantastisk boost og gør alt muligt.

Bondagekostumer til alle

Alle kan kan bruge et bondagekostume uanset køn, alder og sexuelle orientering. Hos Belugi har vi et kæmpe udvalg i bondagetøj og bondagekostumer i størrelserne XS til 4XL. Normalt er bondagetøj og bondagetilbehør udført i sort eller mærkebrunt og det er da også i disse farver, at du finder klart det største udvalg hos Belugi.

Vi har kostumer og tilbehør i alle prisklasser og til mange forskellige behov.

Bondage tilbehør

Ud over jeres bondage kostumer, har I måske også lyst til at anvende forskelligt tilbehør. Hos Belugi har en række tilbehør til bondage, f.eks. manchetter, harness, håndjern, masker/blindfolds, gags/halsbånd, kæder, lænker, reb, tape, kyskhedsprodukter og penis plugs.

Bondagekostumer til rollespil

Bondagekostumer egner sig helt fantastisk til rollespil. Selvfølgelig mest til S/M lege, men slip fantasien løs, og lad dig forføre eller forfør din partner.

Læs også væres guide tll BDSM for begyndere

’Klæder skaber folk’, blev der sagt af en klog person, for mange år siden… Og det er jo sådan det er!

 

Gagballs og halsbånd

Hos Belugi har vi et stort udvalg i gagballs og halsbånd. Du bruger dem, når du og din partner gerne vil udforske dominans og dominanslege, hvor den ene part underkaster sig den anden part. Normalt indgår gagballs og halsbånd sammen med andet bondageudstyr, som f.eks. masker/blindfolds, manchetter, kostumer, piske eller paddles, men I kan sagtens bruge dem som jeres eneste sexlegetøj.

 

Er gagballs og halsbånd for alle?

Gagballs og halsbånd er ikke for alle. Vi anbefaler dem kun til par, der i forvejen har stiftet bekendtskab med dominans. De bør kun bruges, når både du og din partner er klar til at gå et skridt videre i jeres dominanslege. Det indebærer blandt andet, at I i forvejen har afklaret med hinanden, hvor jeres grænser går, og i hvilken grad, den ene part er klar til at underkaste sig den anden part. Til gengæld vil I kunne finde fantastisk nydelse i den uforbeholdne kontrol, som gagballs og halsbånd giver i legen. I kan løsrive jer helt fra jeres normale roller, og lad den ene part overtage kontrollen i en periode. Det kan være en nydelse uden sidestykke at blive kontrolleret. Det kan også være helt fantastisk at give sig hen til rollen som den, der kontrollerer og bestemmer, hvad der skal ske. Derfor er det bare om at komme i gang, hvis I er eventyrslystne.

 

Gagballs og halsbånd til rollespil

Gagballs og halsbånd passer perfekt til rollespil. I kan snakke, flirte, kysse, blive overtaget, overtage, dominere og blive domineret. Det kan gå hurtigt eller langsomt, afhængigt af hvad I har lyst til. Måske skiftes I til at dominere og blive domineret. Måske skiftes I til at bestemme rollespillet. Eller måske har I en helt anden fantasi, I ønsker at udleve. Mange former for udklædning, halsbånd og andet udstyr er idéelt til rollespil, fordi det gør noget anderledes og mere ekstremt, end hvad I kan gøre med jeres kroppe alene. Udnyt denne nye følelse til at leve jer helt ind i rollerne og legen. Og husk altid at aftale rollespillets betingelser på forhånd – så skal I ikke bekymre jer om dét, og kan i stedet give jer helt hen til hinanden