Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=9201&groupid=GROUP221
Bondage/Fetish sæt
Pris
Mærke

Bondagesæt

Et bondage sæt, består af flere dele af bondage produkter. Det kan f.eks. være et blindfold, en pisk og et par manchetter. Bondagesæt er kendetegnet ved, at de egner sig til begyndere indenfor bondage og er ofte lette at komme igang med og lette at bruge.

Hvilket bondage sæt skal jeg vælge?

Hos Belugi har vi en lang række af bondagesæt fra forskellige leverandører. Men de bondagesæt, vi har fra Fifty Shades of Grey er meget populære. Det skyldes naturligvis, at de bondagesæt tager udgangspunkt i trilogien Fifty Shades of Grey der findes både som bøger og film.

Bondagesæt for alle?

Ja, alle kan nyde bondagesæt fra Belugi. Men vi anbefaler specielt bondagesæt til begyndere indenfor bondage. I kan eventuelt kombinere bondagesættet med et af vores lækre kostumer til bondage. Men uanset køn, alder eller seksuel orientering, kan man anvende et bondage sæt. Et bondagesæt er også en glimrende gave, hvis du synes, at et familiemedlem eller en ven/veninde, skal have lidt ekstra gang i sexlivet. Det er både sjovt og sexet!

Bondagesæt til rollespil?

Ja, bestemt. Alle vores bondagesæt kan indgå i rollespil, enten alene eller sammen med øvrige produkter til bondage. Hvis I er helt nye indenfor bondage, vil vi anbefale, at I starter med et bondagesæt, for at mærke, om I kan lide at være domina (den der dominerer) og submissiv (den der bliver domineret). De første gange, at I dyrker bondage med et bondagesæt, kan godt virke lidt akavet. Men I skal blot vænne jer til tanken om, at give slip og befinde jer i en verden, hvor I kan give jer hen til hinanden, på en helt ny måde.