Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
https://www.belugi.dk/Default.aspx?ID=10110
Pris
Mærke

Black Friday 2021

Sexlegetøj og masser af frækt lingeri

Er du klar til at spare en masse penge hos Belugi?

Vi nærmer os med hastige skridt den herlige dag, som populært går under navne Black Friday. Det er dagen, hvor vi danskere for alvor går shop-amok og lader vores shopping-gen overtage kontrollen. Med andre ord, er det uden tvivl den vildeste shopping dag på året og naturligvis skal Belugi da også være med. Belugi er en af landets største forhandlere af sexlegetøj og frækt lingeri i topkvalitet og det synes vi i den grad, at I bør nyde godt af som kunder. Derfor vil du på Black Friday kunne spare en masse penge på udvalgt sexlegetøj, der vil kunne tage dit sexliv til nye højder og som vil gøre de kolde vintermåneder rigtigt meget sjovere.

Men før vi for alvor går shop-amok, så lad os tage et lille kig på hvad Black Friday egentlig er for en størrelse og hvordan den gjorde sit indtog i Danmark. Bare rolig, der skal nok være masser af gode tilbud bagefter, for Belugi mener at god sex er en menneskeret og vi vil gerne hjælpe alle med at opnå det.

 

Hvad er Black Friday ?

I USA fejrer man den gamle høstfest Thanksgiving på den sidste torsdag i november. Dette har man gjort siden 1600-tallet og det er en tradition, som millioner af amerikanere fejrer med stor glæde. Ikke alene markerer Thanksgiving afslutningen på efteråret og høsten, men den markerer også starten på vinteren og nærmere bestemt julen. Dette fejres med Black Friday, dagen efter Thanksgiving. For de amerikanske borger, er dette startskuddet til årets hyggeligste højtid, hvilket naturligvis skal markeres med årets absolut største shopping-dag. Butikker over hele landet holder vilde udsalg, hvor priserne sænkes i sådan en grad, at der i nyere tid er opstået mindre optøjer i kampen for at tilrane sig nye tv, computere og mobiltelefoner. Selve navnet Black Friday er oprindeligt opkaldt efter de mange mennesker og biler i gaderne dagen efter Thanksgiving. Senere har detailbranchen fundet på at Black Friday symboliserer sorte tal på bundlinjen hos de mange butikker, der kan glæde sig over årets absolut vildeste omsætning.

Black Friday opstod i 1960’erne I USA, men omkring 2013 begyndte nogle danske butikker også at tage fænomenet til sig. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at den danske forbruger lynhurtigt tog det til sig og det på rekordtid blevet årets største shopping-dag herhjemme. Webshops og fysiske butikker landet over sænker priserne på udvalgte varer, så forbrugerne kan spare en masse penge. Dette benytter kunderne sig naturligvis af, da der kan være virkeligt mange penge at spare på ting til sig selv eller måske julegaver til venner og familie. Der er ingen tvivl om, at Black Friday siden sit indtog i Danmark har slået sig fast som en ny og elsket ”højtid”.

Hos Belugi fejrer vi naturligvis også Black Friday med en lang række fantastiske tilbud, som vil kunne spare dig for en masse penge, som man jo så kan bruge andre ting. Eller endnu mere sexlegetøj, hvis man er en rigtigt frækkert. Der er med andre ord ingen undskyldning for ikke at forkæle sig selv med lækkert sexlegetøj til lave priser, til stor glæde for ens partner og naturligvis også én selv. Så tag et kig på vores Black Friday udsalg.

 

Køb sexlegetøj på Black Friday

Normalt når man snakker om Black Friday, så tænker man på fjernsyn, mobiltelefoner, tablets og anden elektronik, der normalt koster mange tusinde kroner. Men hvis man går op i godt sexlegetøj og elsker at købe nyt, så kan man faktisk spare en masse gode penge ved at handle stort ind på Black Friday, fremfor at købe enkelte stykker legetøj hen over året. Det er naturligvis en større investering at købe et helt års forbrug af sexlegetøj på én gang, men det sparer en masse penge i det lange løb. Se på siden og find de mange herlige tilbud, hvor du kan spare hundrede og måske endda tusinder af kroner på eksklusivt sexlegetøj. Vi har udvalgt en lang række af det bedste sexlegetøj i vores omfattende katalog, så du kan spare masser af penge på Black Friday, uanset om det skal være vibratorer, sexmøbler eller frækt BDSM-grej.

Der er simpelthen ingen grund til at lade være, for hvor ofte får man ellers så store besparelser, som man gør på Black Friday? Skal I gøre de kolde og mørke måneder lidt frækkere og hotte? Så skal I naturligvis købe stort ind på Black Friday og forkæle jer selv med de ting, som i går og savner i jeres sexliv. Få skuffen i natbordet fyldt op med frække sager, der vil kunne underholde jer og gøre jeres sexliv endnu frækkere. Belugi står klar til at opfylde jeres frækkeste sexdrømme med legetøj og andet udstyr til sex.

 

Cyber Monday – for hvem kan få nok af gode tilbud?

Som om det ikke var nok med Black Friday, så har vi hos Belugi valgt at fejre Cyber Monday også. Men hvad er det? Jo Cyber Monday er webshoppernes pendant til Black Friday og det skal naturligvis fejres med en masse gode tilbud og nedsatte priser. Efterhånden som flere og flere virksomheder får webshops er Cyber Monday steget i popularitet, så ofte vil man kunne finde lige så vilde tilbud på Cyber Monday som på Black Friday.

Hos Belugi vil vi gerne udbrede glæden ved god og fræk sex, så derfor har vi naturligvis udvalgt en lang række af fantastiske produkter, som vil blive nedsat på Cyber Monday. Det betyder, at der vil være en masse gode penge at spare på udvalgte varer. Så hvis i ønsker jer frække vibratorer, kinky undertøj eller måske svirpende piske, så er Cyber Monday eller Black Friday lige noget for jer.

Nyd jeres sexliv og prøv nye grænser, når I modtager jeres nye sexlegetøj med posten. Belugi er jeres garanti for, at I kun får sexlegetøj at god kvalitet. Vi har noget for enhver smag og enhver pengepung. Det sidste gælder især på Black Friday og Cyber Monday.