Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
29.august 2018

TEST: Vibrator til enhver smag

Den kvindelige nydelse er vigtig. I 2018 hvor det ikke længere er et lige så stort tabu, bør vi sikre os, at enhver kvinde ved, hvordan de får den bedste orgasme. Selvom en stor del af kvinder nyder onanien, og nydelsen af at have en “trofast” vibrator, er der stadig dem, som søger den fulde nydelse. Derfor giver vi dig her guiden til, hvordan du finder lige netop den vibrator, som passer til dine behov. En vibrator som kan give dig den perfekte orgasme, hver gang du bruger den.

Tag din vibrator med i soveværelset

Ifølge en amerikansk undersøgelse fra Kinsey Institute om seksuel livsstil tilbage fra 2010, er der et lille skel mellem mænd og kvinders syn på den kvindelige orgasme. 85% af mændene i undersøgelsen nævner, at deres seneste seksuelle oplevelse gav partneren en orgasme. Omvendt mente kun 64% af kvinderne, at de havde haft en orgasme. Så hvordan er det muligt?

Der findes flere forskellige typer af orgasmer hos kvinden, som kan adskille sig fra hinanden. Her kan manden ofte hjælpe til ved at give noget lingerie, som kan gøre kvinden mere tændt fra start. Men ønsker man virkelig at bidrage til en oplevelse i soveværelset, som er en succes hver gang, er en vibrator det oplagte valg.

Over halvdelen af kvinder ejer i dag en vibrator. Men ikke alle er lige gode, hvorfor det er vigtigt at sætte lys på dem, som er de bedste. Ikke bare de bedste, men de bedste for kvinder. Om man er førstegangsbruger, eller man er træt af at bruge penge på legetøj, som ikke fungerer, har vi undersøgt de bedste vibratorer på markedet. Her har vi udvalgt 3 forskellige, og giver forklaringen på, hvorfor de er så gode:

Rabbit vibrator - til alle behov

Rabbit vibratoren er en af de helt kendte, som er blevet meget populær de senere år - og man forstår hvorfor. En rabbit vibrator fungerer ved, at den på samme tid stimulerer klitoris og skeden. Navnet kommer af selve formen, som vibratoren har med udformning som en kanin.

En rabbit vibrator giver en kraftfuld orgasme, da der ofte er mere end en motor. Hermed kan simuleringerne også justeres på hver sin måde. Vibratoren lever op til sit navn, og leverer også en god lyd. Den fungerer både til dig, som ønsker at gøre din seksuelle oplevelse helt vild, og til dig som er nybegynder inden for sexlegetøj. Et produkt som i den grad fungerer til alene tid og sammen med partneren i soveværelset.

Her kan produktet Nova af We-Vibe klart anbefales, som også er kendt for at levere det absolut bedste. Den gør det således muligt at bruge We-Vibes app, hvor din kæreste kan styre vibratoren. Et legetøj fyldt med fantasi og frække muligheder.

 

vibrator

 

Du kan købe din rabbit allerede i dag lige her på siden.

For at læse mere om vibratoren, kan du også læse vores rabbit guide og blive inspireret.

 

Klitoris vibrator - med på farten

En klitoris vibrator er også en af de mere kendte, som normalt bruges udenpå klitoris. Klitoris er meget følsomt, så med en behandling med denne, opnår du de bedste fornemmelser, du kan tænke dig til.

En klitoris vibrator kan komme i flere former, hvor en kan passe dig bedre end andre. Her kan mærkerne Fun Factory og Satisfyer især anbefales.

Vibratoren er typisk en lille størrelse, hvorfor du nemt kan have den med på farten. Selvom dens hovedfokus er klitoris, kan den også fungere til at pirre andre steder på kroppen. Derfor fungerer den rigtig godt til dig, som har travlt i hverdagen, men som stadig ønsker et lille eventyr.

 

Belugi anbefaler Satisfyer Pro Penguin til din nydelse - køb den her.

 

Realistisk vibrator - når virkeligheden skal tæt på

Til dig som ønsker din vibrator skal være så tæt på “the real thing” som muligt, anbefaler vi vores kategori af realistiske vibratorer. Den ligner en penis, og giver dig vibrationer, som var det originalen selv. Her kan du både få med eller uden klunker samt en fjernbetjening, så du har minimal styring. Den kan både bruges vaginalt, analt og oralt. Den kan også bruges andre steder på kroppen til en fræk massage - her kan brysterne være en mulighed.

 

vibrator

 

Alt i alt en vibrator, som leverer en autentisk oplevelse. Vi anbefaler vores testvinder, Buzz Rider, fra Colt.

 

Gode råd til at bruge din vibrator

Det er ikke det nemmeste for alle at gå ned i en fysisk butik og købe sin vibrator. Det er samtidig også svært at prøve sig frem til den bedste i en verden af uendelige muligheder. Derfor råder vi dig til at følge vores guide her. Hos Belugi giver vi dig muligheden for diskret at finde dit sexlegetøj. Du kan tjekke hele vores udvalg ud på siden her, hvor vi giver dig Nordens største udvalg af vibratorer. Her er også Svakom og LELO vibratorer populære.

Alt afhængig af hvilken vibrator du finder frem til, bør du bruge den, som netop du føler for. Vær nysgerrig, og brug den der, hvor du lyster. Slap af og lad vibrationerne komme til dig. Så får du den bedste orgasme.

God fornøjelse!


Skrevet af:
Redaktionen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag

Gode tilbud • Konkurrencer • Information om arrangementer • Tips og tricks til dit sexliv
Information om nye produkter • Og meget mere fra din foretrukne sexshop