Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
06.november 2019

Satisfyer

 

Satisfyer familien

Satisfyer familien

Ny revolutionerende metode til stimulering af klitoris.
Satisfyer serien er kendetegnet ved at produkterne suger og puster på klitoris ved hjælp af en helt ny vacuumteknologi, i stedet for at stimulere med vibrationer.


Hvordan virker Satisfyer?

Legetøjet placeres, med dysen, tæt ned omkring klitoris, og påvirker klitoris til en dejlig orgasme, der føles meget anderledes end en orgasme forårsaget af vibrerende legetøj. Satisfyeren kommer ikke i direkte kontakt med klitoris, og kan indstilles på mange forskellige niveauer, så oplevelsen kan være meget forskellig alt efter hvilken intensitet apparatet indstilles på. På høj intensitet, kan orgasme for de fleste kvinder opnås meget hurtigt, men man på lavere intensiteter kan lege i lang tid, og opnå flere orgasmer. Det, at der ikke er berøring eller friktion på klitoris, gør at den kan ’holde til’ mere stimulering, end ellers.

Satisfyer produkterne kan også bruges andre steder på kroppen. For eksempel til at stimulere brystvorterne, på både kvinder og mænd.
 
Da alle Satisfyer produkterne er vandtætte, kan de også være med til at gøre badet endnu mere afslappende.
 

Satisfyer 1 og Satisfyer 2

Disse to modeller, er seriens batteridrevne varianter, med 2 X AAA batterier, som skal købes separat.
 
 

Satisfyer 1

Satisfyer 1

Satisfyer 1 er den billigste i sortimentet, til kun kr. 289,00 i Belugis webshop, og den mindste af de to apparater.

 

Satisfyer 2

 

Køb Satisfyer 2 her

En opgradering af Satisfyer 1. Den er større og har flere variationsmuligheder. Den har en + og - kontrol, som giver god mulighed for, hurtigt at ændre intensitet og mønster mens den er i brug.

Suget på Satisfyer 2 er dejligt og varieret og giver dig en bred vifte af fornemmelser at lege med.
Dysen som omslutter klitoris, er lavet af ABS, hvilket giver en anderledes oplevelse end med de andre Satisfyer modeller. Som den eneste af Satisfyerne til klitoris, kan denne model både justeres op og ned i styrke under brug, uden at skulle slukke eller igennem alle programtrin for at sænke intensiteten. På den måde er det lettere at styre orgasmen.

Satisfyer pro 2 next generation

 

Satisfyer Pro 2 NG, Satisfyer Pinguin og
Satisfyer Deluxe

Seriens genopladelige klitorisvibratorer, som bliver leveret med et magnestisk usb kabel, til nem og hurtig opladning.
Som batterimodellerne er alle modeller i denne serie også vandtætte og kan tages med i bad.
I Pro-serien er der virkelig kælet for design og brugervenlighed, så ud over rigtig gode orgasmeoplevelser, så er det også en fryd for øjet at tage dem frem.
Satisfyer Pro 2 er 16,5 cm lang, satisfyer Pinguin er 12,5 cm og Satisfyer Pro Deluxe er 11,5 cm
 

Satisfyer Pro 2 Next Generation

Er den mest kendte og solgte model, som med sit ergonomiske design ligger rigtig godt i hånden. Et fantastisk stykke kunst, både hvad angår design, teknologi og den oplevelse den efterlader. Den revolutionerende vakuumteknologi stimulerer på en helt ny måde, der giver orgasmeoplevelser af nye dimensioner.
 
Satisfyer Pinguin

Satisfyer Pinguin

Pingvinen er yderst veldesignet, med et meget nuttet udseende, der ligner en lille pingvin. Denne model har et lidt smallere mundstykke end Pro 2, og føles derfor lidt anderledes. Selve funktionen er den samme, med 11 variationsprogrammer.
Satisfyer Pinguin har vundet adskillige priser.
 
Satisfyer pro delux

Satisfyer Pro Deluxe

Den sidste model i Satisfyer Pro serien, Deluxe modellen. Endnu en prisvindende designperle, som ud over at være æstetisk smuk, også er ergonomisk og meget lækker at have i hånden. Silkeblød medicinsk silikone, og den organiske udformning gør at den næsten ikke er til at slippe...
Som de andre modeller er den helt vandtæt, og kan nydes under vandet i badekarret.
 

Partner og Partner Plus

Satisfyers prisvindende parvibrator.

Partner par vibratorerne tager Jeres sexliv til nye højder af nydelse for begge parter. Kvinden opnår stimulation af klitoris og g-punktet, mens manden også nyder vibrationerne, når penis er inde i skeden.Satisfyer partner
Vibratoren placeres med den brede del, op mellem skamlæberne, så den når klitoris. Den smallere del, placeres i skeden op mod g-punktet.
Kvinden kan også bruge vibratoren alene, eller bruge den kan bruges som opvarmning inden manden trænger ind i kvinden.

Partner par vibratoren er fremstillet af medicinsk silikone og er 100% vandtæt så den også kan bruges i badet. Der er en enkelt kontrolknap, som kontrollerer de tre hastigheder og 7 forskellige vibrationsmønstre.


Hvad er forskellen på de to modeller?Satisfyer partner plus

Forskellen på Partner og Partner Plus modellen, er dels en lille forskel i designet. Delen som placeres i skeden, er bredere på Partner Plus, og Partner Plus har også to motorer,- en i hver ende, mens Partner kun har en enkelt motor, som sender vibrationer ud i hele legetøjet.
Overordnet er Partner Plus lidt mere kraftfuld, men ellers er det et spørgsmål om smag og behag, hvilken model du vælger.

Partner og Partner Plus, oplades hurtigt ved hjælp af det medfølgende magnetiske USB kabel.

 

 

 
 

Skrevet af:
Sexolog, Marie Oddershede

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag

Gode tilbud • Konkurrencer • Information om arrangementer • Tips og tricks til dit sexliv
Information om nye produkter • Og meget mere fra din foretrukne sexshop