Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
08.september 2020

Gode onaniprodukter til mænd

Der er et væld af muligheder, hvis du som mand, gerne vil gøre dine onanioplevelser anderledes og mere spændende.
Men der er så mange forskellige muligheder, at det kan være svært at finde ud af hvor du skal starte, og hvad du får ud af det. Derfor har jeg lavet denne oversigt, der lige giver et indblik i de forskellige kategorier af legetøj.

Når du anskaffer et stykke nyt legetøj, kan det kræve en del forsøg, at lære det at kende, og få det helt optimale udbytte af produktet. Alle onaniprodukter kan også bruges sammen med en partner, som en lille ekstra rekvisit.
 
Bare lidt krydderi
Der er produkter, som understøtter onanien. Du onanerer som du plejer, men bare lige giver oplevelsen et ekstra pift. For eksempel kan du bruge en penisring, som gør at penis bliver ekstra stiv, så du får en følelse af at være sprængfyldt. Hvis du vælger en penisring med vibrator, kan det give oplevelsen en ekstra dimension.
 
Tenga æg
Et silikoneæg fra Tenga, er et ganske lille, billigt og enkelt produkt, som kan være en rigtig god start til at variere din onanioplevelse. Det lille æg er lavet af silkeblød og ekstremt fleksibel silikone, som kan strække sig utrolig meget.
 
Sådan virker Tenga ægget
Ægget pakkes ud af ’skallen’, og du vil stå med en lille æggeformet silikoneklump i hånden. I den ene ende er der et hul, som du smører med glidecreme. Hullet placeres over penishovedet, og ægget trækkes ned over penis. Herefter onanerer du som du plejer, hvor den bløde silikone, trækkes frem og tilbage over penis. Det fungerer som et ekstra lag forhud, med lidt ekstra…
Tengaæggene kommer i mange forskellige udgaver, hvor forskellen ligger i den struktur der er inde i ægget. Nogle er glatte, nogle noprede, nogle med riller etc. Alle vil give en lidt anderledes fornemmelse end de andre.
Tengaæggene kan købes enkeltvis, men du kan også få en 6 stk. æggebakke med 6 forskellige strukturer.
Et Tenga æg kan vaskes i lunkent vand og sæbe efter brug, og kan genbruges 5-6 gange
 
 
Vibrationer
De fleste forbinder en vibrator med noget der primært bruges af kvinder. Men der er faktisk også lavet vibratorer til mænd, som er designet til at stimulere penis med vibrationer.
For eksempel
 
Cobra Libre II fra Funfactory
Vibratoren ligner et futuristisk køretøj, klar til en vild køretur…
 
Sådan virker Cobra Libre II
Penis placeres i fordybningen af silkeblød silikone. Hvis der tilføres lidt glidecreme, vil oplevelsen blive endnu bedre.
Herefter tændes legetøjet, og du kan selv justere intensitet og vibrationsmønster på de to motorer. De to motorer kan justeres separat, så du kan blive stimuleret lige sådan, som det virker bedst for dig. Legetøjet har mange justeringsmuligheder, så det kan tage nogle forsøg, før du er helt dus med Cobra Libre, og har fundet ud af hvad der virker bedst for dig.
Når du bruger Cobra Libra, behøver du faktisk slet ikke gøre noget selv. Du kan vælge at forholde dig helt stille, og lade apparatet gøre alt arbejdet. Men du kan også arbejde lidt med, hvis du synes det gør oplevelsen bedre.
Cobra Libre er genopladelig og 100% vandtæt. Så du kan også tage den med i bad.
 
Den realistiske følelse
Hvis du gerne vil nærme dig følelsen af at have sex med en partner når du er alene, kan en ’pocket pussy’ være det rigtige valg. Der findes et kæmpestort udvalg af forskellige varianter, alt efter hvilken type stimulering du gerne vil have følelsen af, og hvad der tænder dig. Disse produkter kommer som regel som et rør, med en vagina eller anus støbt i blød, fleksibel hud-lignende silikone.
Der er et væld af muligheder, og produkterne kommer i mange varianter, kvaliteter og prisklasser. Du kan for eksempel få afstøbninger af kendte pornostjerners vagina, anus eller mund.
Fleshlight er et produktmærke af meget høj kvalitet, som hele tiden udvikler nye spændende produkter.
Prøv for eksempel et af vores Fleshlight produkter.
 
Sådan virker Fleshlight
Legetøjet består af to dele. Et hylster, og den bløde silikonedel, som kan tages ud og vaskes efter brug.
Fleshlight har udviklet en patenteret og meget naturtro silikonekvalitet som de kalder Fanta Flesh ©, som virkelig føles som rigtig hud. Der findes et utal af modeller, som har forskellige strukturer indvendigt, der giver forskellige fornemmelser. I nogle modeller kan også isættes en lille vibrerende bullet, så oplevelsen får en ekstra dimension.
Du starter med at lægge silikonedelen i varmt vand, til den har fået en behagelig temperatur. Placér den i hylsteret, tilsæt vandbaseret glidecreme og så er den klar til dig. Efter brug tages silikonedelen ud, og vaskes i lunkent vand og/eller Toy Cleaner. Når silikonedelen er helt tør, drysses lidt talkum på. Så holder silikonen sig smidig og levetiden forlænges væsentligt.
 
Realistisk elskovsdukke
Hvis du vil gå skridtet videre, og investere i mere ’krop’, kan du enten starte med en oppustelig dukke, hvis det er følelsen af en hel krop, som tænder dig. Pipedream laver dukker af silikone, som har tyngde og føles som en rigtig krop.
 
Pipedream Fuck me Silly 2
Denne dukke har store bryster, balder, vagina og anus, og kan vendes på forskellige måder, så hun kan tages i forskellige stillinger efter behag. Hun kan med fordel forvarmes i varmt vand, og med en god glidecreme, føles hun som en rigtig kvinde. Dukken rengøres let, og hvis hun pudres med lidt talkum efter brug, vil materialet holde sig elastisk og lækkert, til mange gode stunder.
 
Passiv massage
Du kan også vælge et massageapparat, som ganske enkelt placeres hen over penis, og gør alt arbejdet for dig. Den roterer, masserer og bearbejder din penis til en skøn orgasme, uden at du skal gøre andet, end at trykke på et par knapper, og bare nyde…
For eksempel Pipedream Extreme Roto-Bator Mouth
 
Sådan virker produktet
Dette produkt har et hylster med en meget kraftig motor, som kan indstilles på mange forskellige intensiteter og arbejdsmønstre. Du kan kontrollere hastighed, intensitet, retning og rotation uafhængigt af hinanden, så der er rigtig mange forskellige kombinationsmuligheder. Hylsteret er også udstyret med metalperler, som roterer og arbejder i de forskellige mønstre.
Den inderste del af produktet, er et udtageligt silikone-sleeve, med en nopret struktur indvendigt, som i samspil med hylsteret, vil give dig en fantastisk og anderledes stimulering.
efter brug kan sleevet tages ud, og vaskes.
Hvor andre onaniprodukter tilstræber at efterligne den realistiske følelse af at være sammen med en kvinde, er målsætningen for dette produkt, at give en helt anderledes stimulering, som intet andet menneske kan levere. Det er en helt unik fornemmelse.
 
Anal stimulation
Mange heteroseksuelle mænd forbinder anal stimulation med homoseksualitet. Men ALLE mænd har en prostata, som er et ekstremt erogent område. Så ALLE mænd kan føle seksuel nydelse i og omkring anus, hvis fordommene lægges på hylden.
Mænd, som har forsøgt sig med anal stimulering, oplever at det virker som et ’ekstra gear’ til intensiteten af sexoplevelsen. Både alene ved onani, men også sammen med en partner.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Et produkt til anal stimulation, kan enten bruges aktivt, hvor det er stimulation af prostata, som er målet, men også en mere passiv tilgang, hvor et produkt bare placeres i anus, mens du onanerer på penis som du plejer, kan give en helt ny onanioplevelse.
Der findes et utal af produkter på markedet, til stimulering af mandens prostata. Nogle er en enkel dildo, udformet til at kunne ramme prostata, mens andre er anordninger, hvor den anale stimulation er kombineret med en penisring, stimulering af mellemkødet, pungen og i nogle tilfælde også kvindens klitoris. Nogle har indbygget vibrator, mens andre har en ekstra penisattrap, så en kvinde kan tages i begge huller, mens manden både stimuleres analt og på penis.
Denne kategori er nok det mest spændende sted at gå på opdagelse, og finde modeller du ikke troede fandtes.
Pipedream har et meget bredt sortiment i deres serie, Anal Fantasy.

Skrevet af:
Sexolog, Marie Oddershede

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag

Gode tilbud • Konkurrencer • Information om arrangementer • Tips og tricks til dit sexliv
Information om nye produkter • Og meget mere fra din foretrukne sexshop