Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
21.september 2018

Opdateret: Danmarks Billigste Sexshop

Belugi.dk er kåret som Danmarks billigste sexshop!

Det uvildige prissammenligningssite dildo-priser.dk har kåret belugi.dk som Danmarks billigste sexshop. Kåringen er sket ved at sammenligne prisen på 10 forskellige produkter indenfor kategorierne sexlegetøj til mænd, sexlegetøj til kvinder og sexlegetøj til par.
De butikker, der har været med i undersøgelsen er Aclingeri, Alor, Belugi, Darkrose, Erotic4fun, Lovejoy, Sexkanin, Sexshop, Sinful, Uniquelady, WinkWink, og her var www.belugi.dk altså billigst. Det kan godt betale sig, at kigge sig for, skriver Jonas fra dildo-priser.dk i forbindelse med kåringen. Faktisk fandt dildo-priser.dk ud af, at det er 69% dyrere at købe sexlegetøj til markedets højeste priser, sammenlignet med de laveste priser. Og det er vel og mærke for fuldstændig identiske produkter.
 
 
”Vi er meget stolte af kåringen” siger Mik Oddershede, der er direktør for Belugi. ”Vi har brugt et år på at identificere de produkter, som vi mener, passer til de nordiske forbrugere. Vi forhandler direkte med producenterne, så vi er sikre på, at få de laveste priser. Altså uden fordyrende mellemled, der ofte tager 40% - 100% i avance.
Vores økonomiske styrke har stor betydning, når vi forhandler priser med producenterne af sexlegetøj og lingeri. Vi aftager store mængder, da vi når ud til forbrugere i hele Norden. Derfor kan vi også tilbyde de laveste priser i Danmark og i resten af Norden. Det er en kæmpe fordel, da vi er en ny spiller på markedet”, udtaler Mik Oddershede.


Gratis fragt

Ud over, at Belugi er Danmarks billigste sexshop, når man sammenligner prisen på de 10 varer, har Belugi også gratis fragt på alle ordrer – uanset ordrestørre. ”Vi indførte gratis fragt i Danmark i december 2017 med stor succes. Vores julehandel var helt vild med en omsætningsstigning på næsten 1000 % i december. Vi har derfor valgt at fastholde Gratis fragt konceptet”, fortæller Mik Oddershede. ”Selvfølgelig er der ordrer, hvor vi ikke tjener nogle penge. Men de kunder, der tidligere har handlet hos en af vores konkurrenter, får mulighed for at prøve os af og gå på opdagelse blandt vores mange 1000 produkter” siger Mik Oddershede. ”Og så kan de selv opleve, at Belugi.dk har diskret dag-til-dag levering. Så håber vi naturligvis, at de vender tilbage næste gang, at de køber sexlegetøj”.


Om undersøgelsen

Dildo-priser.dk er et uafhængigt prissammenligningssite, der indhenter priser fra de største online sexshops i Danmark. Kåringen er sket på baggrund af prissammenligning af 10 produkter fra forskellige leverandører og indenfor forskellige kategorier af sexlegetøj.
 

Kåringen bliver bragt i Danmarks største digitale avis - Ekstrabladet.dk

Ekstrabladet har valgt at bringe en artikel om kåringen - hvor de skriver "Derfor vinder ny sexshop på pris". "Det er bestemt en blå-stempling af undersøgensen" siger Mik Oddershede og siger, at "Ekstrabladet har været i kontakt med dildo-priser.dk og har fået forelagt hvordan undersøgelsen er gennemført. Mange tror, at man kan betale sig til prisen som Danmars billigste sexshop. Men det er altså ikke tilfældet. Dildo-priser.dk udvælger helt tilfældigt produkterne og ingen i branchen ved hvilke produkter, der indgår i sammenligningen før kåringen har fundet sted. Så man er nødt til at være de billigste på alle sin produkter, for at have en chance."
 
 

Skrevet af:
Redaktionen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag

Gode tilbud • Konkurrencer • Information om arrangementer • Tips og tricks til dit sexliv
Information om nye produkter • Og meget mere fra din foretrukne sexshop