Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
05.maj 2021

ANMELDELSE: SATISFYER VIBES MASTER XXL ⭐⭐⭐⭐

Indpakning og produktdesign

Når jeg taler med mine veninder om størrelsen, så udløser det ofte fnis og vittigheder, men faktum er, at vi er forskelligt indrettet i vores vagina, og derfor er der også forskel på det sexlegetøj, som vi kan lide. Jeg kan godt lide en mellemstor/stor penis, men ikke alt for stor. Hvis den bliver for stor, er det som om, at den kommer til at fylde for meget og jeg er måske nervøs for, at det kommer til at gøre ondt - så kan jeg ikke nyde det i fulde drag. Til gengæld vil jeg også gerne have noget, der fylder mig ud – men altså ikke, så jeg er ved at sprænges.

Alt i alt synes jeg, at SATISFYER VIBES MASTER XXL er utroligt lækker

Sexlegetøjstester Louise Hammerfeldt, 32 år

Derfor glædede jeg mig til SATISFYER VIBES MASTER XXL, men dog med en vis ærefrygt. For jeg havde både hørt og læst, at der her er tale om en stor dildo vibrator.

Da jeg pakkede æsken ud fra Belugi kunne jeg både se og mærke, at der her var tale om en dildo vibrator, der er større end gennemsnittet. Men den var dog ikke så frygtindgydende, som jeg havde læst. Nærmere stor, lækker og meget flot. Æsken er som altid fra Satisfyer, utrolig lækker, men modsat mange andre af deres andre produkter, kan man sagtens se hvad der er indeni æsken – at der er tale om en dildo vibrator. Altså en naturtro penis, der kan vibrere.

Jeg pakkede den ud af æsken og den medicinske silikone føltes meget lækker. Den er hård udenpå men ikke for hård. Jeg vil nærmest sige, som en erigeret penis i hårdhed.

Håndtaget, der er ergonomisk meget lækkert, er lavet i en hård plast, så produktet føles i det hele taget som et rigtigt kvalitetsprodukt. De 3 knapper er placeret fint på håndtaget af produktet og den nederste knap bruges til at vælge vibrationsmønster, den midterste til at slukke/tænde med (hold knappen inde i 3 sekunder) og med den øverste knap går du tilbage til den foregående indstilling. Den 3 knap kunne jeg specielt godt lide, da jeg af og til bruger en indstilling, der ikke nødvendigvis giver mig orgasme, men nærmere en rar og pirrende fornemmelse, for derefter at gå tilbage til min favoritindstilling med et enkelt tryk.

I pakken er der desuden et USB til opladning og en brugervejledning. Det er efterhånden standard for alle nyere produkter.

Alt i alt synes jeg, at SATISFYER VIBES MASTER XXL er utroligt lækker. Det er tydeligt, at der er tale om et kvalitetsprodukt fra Satisfyer – og hvis I har læst mine øvrige anmeldelser af Satisfyer produkter, så er det ikke nogen hemmelighed, at jeg virkelig godt kan lide disse.

Funktion og oplevelse

Da jeg første gang skulle prøve produktet, brugte jeg godt med vandbaseret glidecreme. De 29 dejlige centimeter, som SATISFYER VIBES MASTER XXL måler, skulle ikke overraske mig eller min vagina. Men det gik utroligt nemt med indføringen. I produktbeskrivelsen står der, at den kan føres 16 cm. ind i vagina, og det tror jeg passer meget godt. Men det er altså ikke lige mig - mere det lidt senere. Jeg skulle lige finde et stille og roligt vibrationsmønster til indføringen, men da betjeningen er meget simpel, var det ikke noget problem.

Eneste minus jeg kunne mærke på produktet var støjniveauet. Da jeg har børn i huset, bliver jeg nødt til at have min dyne over mig, når jeg leger med SATISFYER VIBES MASTER XXL. Specielt hvis jeg bruger de højere/stærkere vibrationsmønstre. Jeg tror ikke, at jeg ville vække dem, men SATISFYER VIBES MASTER XXL hører altså ikke til de støjsvage dildovibratorer.

For mig passer SATISFYER VIBES MASTER XXL perfekt. Størrelsen er lidt over middel, men ikke for stor, så det er bestemt en af de bedste vibratorer jeg har prøvet. Den føles i høj grad som en rigtig penis og så er den perfekt til G-punktet orgasmer. Selve penishovedet er simpelthen designet, så det passer perfekt til mit G-punkt. Jeg har brugt SATISFYER VIBES MASTER XXL en del gange nu – både til klitoris og til G-punkt. Den er virkelig lækker. En af de ting, som jeg har noteret mig, er at jeg ikke behøves, at føre den ret lang ind i vagina. Jeg ved ikke hvorfor, men for mit vedkommende skyldes det nok, at diameteren på SATISFYER VIBES MASTER XXL passer perfekt til mine ønsker og derfor skal jeg ikke helt i bund for at nyde orgasmen.

SATISFYER VIBES MASTER XXL KAN KØBES LIGE HER

Rengøring

SATISFYER VIBES MASTER XXL rengøres som alt næsten alt mit andet sexlegetøj med en rengøringsspray, som jeg har fået fra Belugi. Den fjerner 99,7% af alle bakterier. Jeg opbevarer dildoen i min natbordsskuffe, sammen med meget af mit andet ynglingssexlegetøj og det betyder, at silikonen godt kan samle lidt støv. Alt sexlegetøj, der er lavet med silikone samler støv. Derfor sprøjter jeg lige lidt rengøringsspray på før brug – og så tørre jeg selvfølgelig efter med en tør klud.

 

Alt i alt vurdering -⭐⭐⭐⭐

Skala:

⭐⭐⭐⭐⭐ En drøm af et stykke sexlegetøj

⭐⭐⭐⭐★ Super produkt - kan kun anbefales

⭐⭐⭐★★ Giver god nydelse

⭐⭐★★★ Ikke lige noget for mig

⭐★★★★ Så skal det være billigt

★★★★★ Smid det ud

Jeg vil helt sikkert anbefale SATISFYER VIBES MASTER XXL med 4 ⭐⭐⭐⭐ stjerner - i dette tilfælde 4 store stjerner. Eneste minus er, at den ikke er støjsvag, men ellers er det et super dejligt produkt, der har givet mig masser af nydelse og som jeg vil anbefale til alle kvinder. Jeg har tidligere prøvet et lignende produkt fra Fun Factory, som bestemt også er godt, men det er bare væsentligt dyrere.

SATISFYER VIBES MASTER XXL KAN KØBES LIGE HER

 

Sexlegetøjstester: Louise Hammerfeldt, 32 år

Mit navn er Louise Hammerfeldt og jeg er 32 år gammel. Jeg bor lidt uden for København med min mand og 3 børn. Både jeg og min mand elsker sexlegetøj og jeg elsker at teste nye produkter fra Belugi. Jeg skriver min ærlige mening om ethvert produkt, uden hensyntagen til prisen på produktet. Hvis der er et produkt, som I synes, at jeg skal anmelde, kan I skrive til [email protected], så vil jeg normalt altid stå til rådighed for en test – evt. sammen med min mand.


Skrevet af:
Sexlegetøjstester Louise Hammerfeldt, 32 år

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag

Gode tilbud • Konkurrencer • Information om arrangementer • Tips og tricks til dit sexliv
Information om nye produkter • Og meget mere fra din foretrukne sexshop