Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
09.december 2020

Anmeldelse: SATISFYER Pro 3 ⭐⭐⭐⭐⭐

Anmeldelse: Satisfyer Pro 3 Vibration Klitoris Stimulator

Det er efterhånden ingen hemmelighed, at jeg elsker Satisfyer produkter. Jeg har flere gange tænkt over hvorfor produkterne fra Satisfyer lige er noget for mig. Og konklusionen er: De skuffer mig aldrig! De er i en god kvalitet, de er lækre og så fungerer de simpelthen bare for mig. Jeg forstår godt, at det er verdens mest solgte produkter – god pris, god kvalitet og stimulerer mig perfekt.

Lad det være sagt med det samme. Satisfyer Pro 3 Vibration Klitoris Stimulator er ingen undtagelse. Den får fem store stjerner og jeg vil her fortælle hvorfor.

At få en orgasme som kvinde er en dejlig afveksling fra hverdagens stress og tanker. Det er en af de situationer, hvor jeg giver min hjerne lov til at tænke på berøringer, sex, fantasier, bondage lege og alt muligt andet. Jeg kan giver mig selv lov til at få en masse dejlige billeder – uden jeg forsøger at styre dem. De kommer bare.

 

Jeg vil kalde mine orgasmer med Satisfyer Pro 3 for EPISKE

Sexlegetøjstester Louise Hammerfeldt, 32 år

 

De fleste af os ved godt, at orgasmer udløser endorfiner, som blandt andet gør os glade og får os til at slappe af. For mig er det den perfekte måde at slappe af på og jeg gider simpelthen ikke sexlegetøj, hvor der er bøvl. Det skal virke og det skal virke hver gang. Ellers fravælger det i skuffen, når jeg skal vælge vibrator. Og jeg ender med at smide det ud. Det er blandt andet her, at Satisfyer har sin styrke. Det virker hver gang og det giver vidunderlige orgasmer – uanset hvilken vibrator jeg har lyst til den pågældende dag.

Men tilbage til Satisfyer Pro 3 og hvorfor jeg synes, at det er et fantastisk produkt.

Indpakningen og produktdesign

Satisfyer Pro 3 emballageSatisfyer Pro 3 kommer I en lækker indpakning. Satisfyer har ændret deres emballage markant i det seneste år. Selve kassen er blevet mere robust og lækker og for Satisfyer Pro 3 er dette ingen undtagelse. Man kan nemt bruge kassen til opbevaring af Satisfyer Pro 3, så den holder sig fri for støv mv.

Til produktet medfølger der magnetisk USB kabel til opladning og en lille instruktionsbog på forskellige sprog. Endelig kan man læse, at Satisfyer Pro 3 er vandtæt, så den både kan bruges i badekarret eller under bruseren. Det hele virker lækkert, feminint og indbydende.

Satisfyer Pro 3 er lavet af silikone, så du skal huske, at der kun må anvendes vandbaseret glidecreme. En glidecreme er med at give endnu bedre orgasmer.

Den nye Satisfyer Pro 3 er noget slankere end tilsvarende Satisfyer produkter og rent æstetisk, synes jeg, at den er pænere. Nogle af de andre produkter ligner mere en inhalator eller et øretermometer. Men Satisfyer Pro 3 er sin helt egen i sit udtryk. Slank og feminin.

Funktion og oplevelse

Satisfyer Pro 3 er en vibrator, der dels stimulerer ved trykbølger og dels ved hjælpe af en decideret stimulator. Den har 2 motorer og du kan bruge dem hver for sig eller sammen. Du skal forestille dig en Satisfyer Pro 2 kombineret med en klitoris stimulator, der ved berøring stimulerer klitoris. Trykbølger og stimulation - FANTASTISK!

Satisfyer Pro 3Start med trykbølgerne og varm dig selv godt op. Lad fantasierne flyde og giv dig hen til dig selv. Når du kan mærke, at du er ved at få orgasme, slår du stimulatoren til ganske blidt og variere intensiteten efter ønske. Dobbelt stimulation. Jeg tror selv, at du kan forestille dig hvor lækkert det føles. Trykbølgestimulatoren har 11 intensitetsniveauer og vibratoren har 10 vibrationsniveauer og mønstre. Det giver 110 forskellige muligheder – og jeg har allerede fundet mine favoritter – men kan godt lide t skifte afhængigt af humør når jeg starter – og slutter.

Jeg vil sige, at Satisfyer Pro 3 er moderat til stærk i intensiteten, afhængigt af valg af niveau.

Satisfyer Pro 3 er meget intuitiv i anvendelse. Der er 3 knapper. En knap til vibrationsintensitet og 2 knapper til at kontrollere trykbølgerne. Knapperne er meget flade og derfor er det en god ide at man afprøver produktet inden det skal i aktion – så man ved hvilke knapper, der kontrollerer hvad. Jeg skulle i hverfald lige finde ud af det før jeg begyndte at onanere. Når man er færdig, skal man holde 2 knapper inde for at slukke Satisfyer Pro 3, det kan godt være lidt uhandy, i det øjeblik, hvor man er helt afslappet.  

 

 

Lydniveau

Lydniveauet på Satisfyer Pro 3 er bestemt ikke højt, men som altid, er det ikke et lydløst produkt. Jeg vil sige, at lydniveauet er i den lave ende af skalaen for vibratorer - men ikke lydløst.

>Satisfyer Pro 3 Vibration Klitoris Stimulator kan købes her <

Rengøring

Satisfyer Pro 3 opladningPersonligt er jeg lidt pernippen med rengøring af mit sexlegetøj og derfor bruger jeg altid en rengøringsspray. De skriver hos Belugi, at den rengør 99,9% af alle bakterier, der måtte side på produktet. Jeg rengør faktisk både før og efter, at jeg har brugt mit sexlegetøj. Jeg sprøjter blot en lille smule på, lader det sidde et par minutter og tørrer derefter efter med en ren klud. Men det er virkelig en smagssag. Jeg har veninder, der næsten aldrig rengør deres sexlegetøj, men jeg synes, at det virker lækkert, når jeg ved, at det er helt rent.

Vurdering

Alt i alt vurdering ⭐⭐⭐⭐⭐

Skala:

⭐⭐⭐⭐⭐ En drøm af et stykke sexlegetøj

⭐⭐⭐⭐★ Dejligt produkt

⭐⭐⭐★★ Giver godt nydelse

⭐⭐★★★ Ikke lige noget for mig

⭐★★★★ Så skal det være billigt

★★★★★ Smid det ud

Jeg er simpelthen helt vild med Satisfyer Pro 3 Vibration Klitoris Stimulator og giver den 5 store stjerner. Jeg har tænkt lidt over, hvilket ord jeg skulle bruge for at beskrive de orgasmer, jeg har fået med den. Jeg vil kalde dem episke!

Indpakningen er flot, produktet er elegant og feminint i sin æstetik, materialet er lækkert og orgasmerne er episke. What’s not to like?

>Satisfyer Pro 3 Vibration Klitoris Stimulator kan købes her <

 

Sexlegetøjsanmelder: Louise Hammerfelt, 32 år

louise hammerfeldtMit navn er Louise Hammerfelt og jeg er 32 år gammel. Jeg bor lidt uden for København med min mand og 3 børn. Både jeg og min mand elsker sexlegetøj og jeg elsker at teste nye produkter fra Belugi. Jeg skriver min ærlige mening om ethvert produkt uden hensyntagen til prisen. Hvis der er et produkt, som I synes, at jeg skal anmelde, kan I skrive til [email protected], så vil jeg normalt altid stå til rådighed for en test – evt. sammen med min mand.  

 

 

 

 

 

Vidste du? - Fun fact

Et lille fun fact fra Beluig! Hvis man søger på ordet "Belugi" i Wikipedia, vil man få en artikel der handler om "Resuscitation and intensive therapy in grave gunshot wounds"
 


Skrevet af:
Louise Hammerfeldt, Sexlegetøjsanmelder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag

Gode tilbud • Konkurrencer • Information om arrangementer • Tips og tricks til dit sexliv
Information om nye produkter • Og meget mere fra din foretrukne sexshop