Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
24.juni 2020

ANMELDELSE: SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION ⭐⭐⭐⭐⭐

Indpakning og produktdesign

Den lille kasse stod i soveværelset uåbnet hele eftermiddagen, da jeg havde travlt med arbejde og børn. Da klokken blev 22.00 kunne jeg endelig liste mig ind i soveværelset. Børene var lagt i seng og min mand sad og halvblundede foran TVet i sofaen.
Da jeg åbnede kassen fra Belugi, kunne jeg straks se den lækre indpakning fra SATISFYER. SATISFYER gør meget ud af deres design, og selve indpakningen af SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION er ingen undtagelse. Rent, lækkert, feminint design af æsken – det ligner mest af alt en lækker parfume. Selve produktet ligger i en plastic bakke, det kunne godt være gjort lidt mere lækkert, men alt er nydeligt pakket sammen med USB opladerstik og brugervejledning. Da jeg endelig får den i hånden er den helt fantastisk designet. Den ligger perfekt i hånden, man kan virkelig mærke, at det er en kvinde, der har designet produktet, da den passer helt ergonomisk perfekt. Produktet er udført i hård plast med et silikonehoved. Jeg fik lyst til at prøve produktet med det samme!

SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION KAN KØBES HOS BELUGI LIGE HER

SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION #1

Funktion og oplevelse

Satisfyeren, som jeg modtog, var klar til brug med det samme, så den kom altså i opladet tilstand. Det var jeg glad for, da jeg næsten ikke kunne vente med at prøve produktet. Der er 3 knapper på en SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION. En til at tænde og slukke produktet og én knap til at skrue op og ned for styrken af suge/puste funktionen. Da jeg ikke er den store teknik-freak er jeg altid glad for teknik, der er nemt at bruge. Og SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION er ingen undtagelse – meget nemt at bruge.

Jeg lagde mig godt til rette i min seng og var allerede lidt varm og spændt. Jeg tændte for min nye stimulator og førte den ned for at stimulere mig selv. Jeg startede på et lavt niveau på suge/pustefunktionen og legede lidt med at gøre den stærkere og svagere. Det skulle jeg aldrig have gjort. Jeg fik orgasme med det samme!

SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION virker ved, at man føler en suge/puste på selve klitoris. Det er utroligt ophidsende. I brugsanvisningen kunne jeg læse, at man ikke nødvendigvis skal have kontakt mellem silikonehovedet på produktet og selve klitoris. Men personligt må jeg sige, at jeg synes, at det er utroligt lækkert at mærke silikonen på mit dejlige sted, når jeg kan mærke, at jeg er ved at komme.

Da jeg ikke har lyst til at skrive alt for intimt om mine videre oplevelser den aften vil jeg stoppe her – men jeg kan fortælle, at det ikke var sidste gang, at jeg prøvede SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION den aften eller de dage, der er gået siden hen. Den er simpelthen fantastisk – helt sikkert på en top-3 over det bedste sexlegetøj jeg har prøvet.

SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION KAN KØBES HOS BELUGI LIGE HER

SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION #2

Rengøring

Jeg rengør silikonehovedet hver gang jeg brugt SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION. To sprøjt med min rengøringsspray og derefter tørrer jeg den af. Utroligt nemt.

Alt i alt vurdering -⭐⭐⭐⭐⭐

Skala:

⭐⭐⭐⭐⭐ En drøm af et stykke sexlegetøj

⭐⭐⭐⭐★ Super produkt - kan kun anbefales

⭐⭐⭐★★ Giver god nydelse

⭐⭐★★★ Ikke lige noget for mig

⭐★★★★ Så skal det være billigt

★★★★★ Smid det ud

Det er virkeligt et lækkert produkt. Jeg synes, at alle kvinder burde prøve en SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION. Den giver en anderledes orgasme end når man leger med sig selv eller når man er sammen med en mand. For mig går det utroligt hurtigt med at få orgasme også selv om jeg prøver at trække det lidt. Til gengæld bruger jeg den så bare et par gange, når jeg har lyst.

Kunne jeg give den 100 stjerner gjorde jeg det. Men i dette tilfælde må jeg give den 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ store stjerner ud af 5 mulige.

 

SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION KAN KØBES HOS BELUGI LIGE HER

SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION #3

Opdateret: Jeg kan simpelthen ikke lade være med at lave en lille opdatering af Satisfyer Pro 2 Next Generation. Jeg har nu haft produktet i nogle måneder og der er ingen tvivl om, at dette er mit ynglingsprodukt - det giver mig simpelthen alt det, som jeg ønsker mig af mit sexlegetøj.

Sexlegetøjstester: Louise Hammerfeldt, 32 år

Mit navn er Louise Hammerfeldt og jeg er 32 år gammel. Jeg bor lidt uden for København med min mand og 3 børn. Både jeg og min mand elsker sexlegetøj og jeg elsker at teste nye produkter fra Belugi. Jeg skriver min ærlige mening om ethvert produkt, uden hensyntagen til prisen på produktet. Hvis der er et produkt, som I synes, at jeg skal anmelde, kan I skrive til [email protected], så vil jeg normalt altid stå til rådighed for en test – evt. sammen med min mand.

 

 

 

Læs også anmeldelsen på svensk, norsk og finsk:

Recention: Satisfyer Pro 2 Next Generation (svensk)

Anmeldelse: Satisfyer Pro 2 Next Generation (norsk)

Arvostelu: Satisfyer Pro 2 Next Generation (finsk)


Skrevet af:
Sexlegetøjstester Louise Hammerfeldt, 32 år

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag

Gode tilbud • Konkurrencer • Information om arrangementer • Tips og tricks til dit sexliv
Information om nye produkter • Og meget mere fra din foretrukne sexshop