Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
07.januar 2020

Anmeldelse: SATISFYER MEN ⭐⭐⭐⭐⭐

Både min hustru og jeg har efterhånden testet en hel del Satisfyer sexlegetøj, og det skal ikke være nogen hemmelighed, at Satisfyer er et af vores foretrukne mærker.

Da Satisfyer udgav deres første produkt, der decideret er til mænd, blev jeg selvfølgelig meget nysgerrig og har derfor glædet mig til at teste SATISFYER MEN.

Jeg modtog pakken fra Belugi og vidste selvfølgelig godt, at den indeholdt mit nye sexlegetøj - og jeg glædede mig virkelig til denne test. Fruen var informeret, så hun skulle ikke forvente de store seancer fra min side i soveværelset de kommende dage. Jeg ville teste mit nye sexlegetøj uden hendes indblanding – i hver fald i første omgang. Jeg havde sagt, at hun måske kunne få lov til at deltage på et senere tidspunkt, hvis produktet virkeligt var så godt, som Satisfyer har beskrevet det!

-> DU KAN KØBE PRODUKTET HER <-

Anmeldelse SATISFYER MEN #1Indpakning og produktdesign

Emballagen til SATISFYER MEN er mørk og meget maskulin, ligesom selve produktet. Det ville for så vidt ikke se malplaceret ud, hvis produktet stod blandt mine øvrige toiletartikler på badeværelset, da man ikke umiddelbart kan se, at det er en masturbator. Det ligner nærmere en stor lækker shampoo specielt til mænd. Og stor, det er SATISFYER MEN. Den måler faktisk 20 cm. og i specifikationerne kunne jeg se, at der er 15 cm i indføringslængde. Personligt er jeg udstyret med en mellem/stor pik på ca. 17 cm. i erigeret tilstand.

Produktet er i en konisk kegleform, der bliver smallere og smallere (se billedet). Det er sort med lyseblå farver og ser nærmest sporty ud, hvilket det sådan set også er! Selv kolben er udført i ABS plast og for enden sidder der et låg, der dels beskytter den indre del af masturbatoren mod støv mv. men også får produktet til at ligne et hvilket som helst produkt, der kan stå på et badeværelse eller ved natbordet. Der er absolut intet, der siger, at der her er tale om et onaniprodukt.

SATISFYER MEN leveres med sleeve, dvs. den indmad, som kommer rundt om pikken, når man onanerer. Desuden sælger Satisfyer 6 andre sleeves, med forskellige strukturer, som gør onanioplevelsen anderledes - afhængigt af hvilket sleeve man bruger. Uden endnu at have prøvet de ekstra sleeves, synes jeg, at de lyder spændende, med navne som Kinky Waves, Tri Delights og Lusty Tongue. Ekstra sleeves er, i modsætning til hos mange andre producenter af onaniprodukter, ganske billige i pris, så dem skal jeg da helt sikkert også prøve. 

Min første impuls når jeg åbner for et onaniprodukt/stroker er altid, at sætte mine fingre ned i selve sleevet, så jeg kan mærke hvordan det føles. Jeg lod mine fingre glide ind i den lille åbning på sleevet i SATISFYER MEN og jeg kunne straks mærke hvor dejligt det føles. Det er superblødt og jeg kan mærke hvordan min fingre bliver omringet af det lækre sleeve, som var det en normal penetrering. Jeg kunne mærke, hvordan min penis ligefrem blev misundelig på mine fingre!

Inden jeg kastede mig over produktet, dvs. inden jeg lad min penis penetrere det lækre produkt, ville jeg lige fotografere hver del af SATISFYER MEN først. Det tog mig lidt tid at finde ud af, hvordan jeg skulle få det medfølgende sleeve ud af selve kolben, men efter at have læst brugsanvisningen, kunne jeg konstatere, at man blot skal trække sleevet ud af kolben – man skal trække lige så forsigtigt, så løsner det sig helt automatisk. Det var faktisk også lidt besværligt at genplacere sleevet efter fotograferingen. Igen måtte jeg ty til brugsanvisningen. Og her kunne jeg læse, at man blot skal bruge den medfølgende hvide pind, der sidder i midten af sleevet. Man skruer bunden af selve kolben, sættet sleevet ned i kolben og trækker derefter pinden igennem hele sleevet. Jeg måtte gøre det 2 gange, men så sad sleevet også perfekt. Efter at have prøvet det nogle gange, er det slet ikke noget problem - jeg sætter sleevet på plads på 4-5 sekunder.

Anmeldelse SATISFYER MEN #2Pumpeeffekt

Nederst på SATISFYER MEN er der en hætte, der kan drejes af for at åbne produktet i bunden. Denne hætte bruges, som tidligere nævnt, når man skal sætte sleevet på plads efter rengøring eller hvis man ønsker at prøve nogle af de andre sleeves, man kan tilkøbe. Men hætten bruges også som ventil til at lukke kolben og opnå en vist form for vakuum. Vakuumet er med til at give en oplevelse af stramhed inde i selve sleevet, når man onanerer. Altså at sleevet strammer godt om pikken – det giver en fantastisk onanioplevelse. Derudover er der 2 knapper på siden af kolben, der ligeledes anvendes til at stramme om pikken. Jeg kalder begge dele en pumpeeffekt.

Da jeg selv har en lille hånd, er det for mig lidt besværligt at bruge knapperne på siden af SATISFYER MEN, men for de fleste, vil det ikke være noget problem. Og selv uden knapper, kan jeg allerede nu afsløre, at SATISFYER MEN ikke skuffede mig.

Funktion og oplevelse

Nu var det tid til at teste SATISFYER MEN. Der medfølger ingen glidecreme til produktet, men vi har altid rigeligt med glidecreme stående i vores soveværelse. Jeg vil helt sikkert anbefale en vandbaseret glidecreme, når du skal bruge SATISFYER MEN. Det giver bare en bedre oplevelse, når der ikke er nogen friktion. Samtidig med pumpeeffekten bliver forstærket, da pikken glider nemmere ind og ud. Satisfyer oplyser selv, at man kun må anvende vandbaseret glidecreme sammen med SATISFYER MEN. Det skyldes sandsynligvis, at der noget silikone i sleevet, og dette vil blive ødelagt, hvis man bruger en silikonebaseret glidecreme. Jeg tilførte en vandbaseret glidecreme til min pik og ind i selve sleevet, ligesom jeg plejer at gøre, når jeg hygger mig med en masturbator.

Det er utroligt nemt at indføre sin pik i SATISFYER MEN. Den glider direkte i bund samtidig med, at man godt kan mærke, at sleevet slutter tæt om ens lem. Sleevet krammer nærmest om ens pik og det bløde sleeve slutter helt tæt. Den tilpasser sig straks ens pik og man kan mærke strukturen inde i sleevet. Første gang jeg prøvede SATISFYER MEN havde jeg åbnet for hætten i bunden, da jeg ikke kendte til selve pumpe effekten. Men selv uden pumpe effekt er SATISFYER MEN fantastisk. FANTASTISK! Det er virkelig det bedste onaniprodukt jeg har prøvet. Sleevet er så blødt og lækkert, og alligevel formår det at slutte helt tæt. Jeg har nu brugt SATISFYER MEN mange gange – både alene og sammen med min hustru. Hun elsker at lege med mig og min nye ven. Hun ved præcis hvornår hun skal stoppe – så hun selv får den sidste nydelse af mig.

-> DU KAN KØBE PRODUKTET HER <-

Anmeldelse SATISFYER MEN #3Intens orgasme

Når jeg bruger SATISFYER MEN er det som at onanere normalt. Jo tættere jeg er på orgasme, desto hurtigere onanerer jeg. Og SATISFYER MEN følger bare med. Nogle produkter, slutter ikke tæt nok om pikken, når det går rigtigt hurtigt. Men faktisk var det helt naturligt for mig, at stramme om kolben i tiden op til, at jeg fik orgasme og det skaber en fantastisk pumpe effekt. Jeg har fået mange intense orgasmer med SATISFYER MEN. da sleevet føles varmt og naturligt – som en kusse. Forskellen er bare, at denne kusse vil hele tiden – uden opvarmning, uden at spørge – jeg kan nyde den når jeg vil, og lige så længe jeg vil. For mig er onani en helt almindelig del af mig - og det er ikke fordi jeg fravælger sex. Jeg tilvælger til gengæld onani, fordi det kun er for mig.

Rengøring

Når jeg er færdig med at bruge SATISFYER MEN og har slappet lidt af (!!!), tager jeg sleevet ud af kolben. Vasker det i lunkent sæbevand og lader derefter sleevet tørre. Sleevet skal være helt tørt, før du sætter det tilbage i kolben.

Alt i alt vurdering ⭐⭐⭐⭐⭐

Skala:

⭐⭐⭐⭐⭐ En drøm af et stykke sexlegetøj

⭐⭐⭐⭐★ Dejligt produkt

⭐⭐⭐★★ Giver nydelse

⭐⭐★★★ Ikke lige noget for mig

⭐★★★★ Så skal det være billigt

★★★★★ Smid det ud

Faktisk er der ikke noget, som jeg kan kritisere ved SATISFYER MEN. Det er et utroligt lækkert design, det er let at bruge og det giver nogle meget intense orgasmer. Jeg er virkelig imponeret over, at Satisfyer, med deres første produkt, har udviklet en af de bedste masturbatorer på markedet. Og jeg glæder mig rigtig meget til at prøve de øvrige sleeves – som jeg helt sikkert også vil teste.

Der er for mig slet ingen tvivl om, at SATISFYER MEN skal have ⭐⭐⭐⭐⭐ - og der er tale om 5 store stjerner. Hvis du endnu ikke har prøvet SATISFYER MEN, må du ikke snyde dig selv for nogle fantastiske onaniopleverser. Det får hermed min bedste anbefaling!

-> DU KAN KØBE PRODUKTET HER <-

 

Sexlegetøjsanmelder: Jan Hammerfeldt, 36 år

Jeg hedder Jan Hammerfeldt og er 36 år ung. Bosiddende lidt uden for København sammen med min hustru og 3 dejlige børn. Sexlegetøj fik min interesse efter jeg blev gift – for jeg vil holde liv i mit gode samliv med min hustru. Belugi sender prøverne gratis til mig, som jeg tester. Min aftale med Belugi er, at jeg skal være ærlig i min test og i bedømmelsen af de produkter de sender til mig.

Hvis du gerne vil have at jeg tester et bestemt produkt, kan du skrive til [email protected]. Så sender de forhåbentligt produktet til mig, og jeg skriver min ærlige mening om det. I øvrigt bliver jeg altid glad, når der er nye produkter jeg skal teste – da jeg elsker nyt sexlegetøj! Jeg kan både lide analt sexlegetøj, par produkter og almindelige onaniprodukter.


Skrevet af:
Jan Hammerfeldt, 36 år

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag

Gode tilbud • Konkurrencer • Information om arrangementer • Tips og tricks til dit sexliv
Information om nye produkter • Og meget mere fra din foretrukne sexshop