Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vent venligst...
Kurven er tom...
Læs mere
Guide: De 10 bedste butt plugs Testvinder (2021)

Butt plugs er blevet mere og mere "moderne". Det skyldes, at vi I norden søger efter vores erogene zoner som aldrig før. Vi leger, vi udforsker og vi eksperimenterer med vores krop. Og både kvinder og mænd har 1000-vis af små erogene zoner i anus - som kan give de mest fantastiske anal orgasmer. Eller blot være med til at stimulere ved onani eller partnerleg. Belugis testpanel har begået en kæmpe test af butt plugs. Læs den lige her.

16.august 2020

Anmeldelse: SATISFYER Curvy 1+ ⭐⭐⭐⭐⭐

De såkaldte trykbølge-stimulatorer har virkeligt taget mig og mine veninder med storm – og det er med god grund. Trykbølgerne giver noget helt andet end en normal klitoris vibrator, da den nærmest ikke kommer i kontakt med klitoris. Man nyder blot de intense trykbølger, der stimulerer klitoris.

Satisfyer Curvy 1+ billede #1Jeg har rigtig svært ved at beskrive hvordan det føles, men det er en dejlig kildren rundt om og på klitoris. Ikke for stærk og ikke for svag – men simpelthen bare vidunderlig! Hvis du aldrig har prøvet en trykbølge stimulator, er det noget, jeg vil anbefale på det kraftigste. Selv sværger jeg til denne type produkt, når jeg vil have en klitorisorgasme. Og lad mig sige det med det samme: SATISFYER Curvy 1+ app-styret klitoris stimulator er et produkt helt i topklasse med en masse nye muligheder, som bare gør mine orgasmer endnu bedre end tidligere. Det vil jeg komme tilbage til. Men lad os starte fra starten.

Indpakning og produktdesign

Jeg modtog pakken fra Belugi, og glædede mig med det samme til at prøve den. Men jeg kunne se, at SATISFYER havde gjort endnu mere ud af deres indpakning. Den er blevet kraftigere og den har fået et helt ny unikt design. Personligt synes jeg, at det nye design er utroligt flot, men det er selvfølgelig en smagssag. Men feminint og i en god kvalitet – ligesom jeg gerne vil have det. 

>Satisfyer Curvy 1+ app-styret klitoris stimulator kan købes her <

Da jeg åbnede emballagen, fandt jeg produktet på ca. 15 cm. som, allerede ved første øjekast så meget lækkert ud. Ikke som en Satisfyer Pro 2 Next Generation (som jeg også er helt vild med) men et helt nyt design, hvor det var tydeligt, at der var lagt vægt på det ergonomiske. Produktet ligger rigtigt godt i hånden og man kan mærke, at der er tale om et kvalitetsprodukt – SATISFYER Curvy 1+ har den tyngde, som kendetegner et godt produkt. 

Satisfyer Curvy 1+ billede #2SATISFYER Curvy 1+ er lavet af silikone og ABS-plast. Eftersom jeg har prøvet rigtigt meget sexlegetøj, kan jeg efterhånden mærke, om der er tale om en god silikone. Og det er der. Den er silkeblød og dejlig at røre ved. Den føles lækker!

Ud over SATISFYER Curvy 1+ er der USB stik og ladekabel samt en brugervejledning. Jeg vil lige nævne, at selv om brugervejledningen ikke findes på dansk, er den meget nem at følge.

SATISFYER Curvy 1+ er udarbejdet som et håndtag, så man nemt kan tage fat om produktet. Selve håndtaget er beklædt med den lækre silikone. Knapperne er placeret på selv produktet, så man kan bruge produktet uden app’en, hvis det skal gå lidt hurtigt. Den midterste knap er til at tænde og slukke produktet (hold knappen inde i 3 sekunder). Den nederste knap er til at vælge imellem de forskellige indbyggede vibrationsmønstre og med den øverste knap går du tilbage til den foregående indstilling. Dette er helt standard for SATISFYER produkter. 

Men det jeg glædede mig mest til ved SATISFYER Curvy 1+ var at prøve SATiSFYERS nye app: SATISFYER CONNET. 

Funktion og oplevelse

Satisfyer Curvy 1+ billede #3Jeg fandt app’en med den samme på Google Play og den var nem at downloade. Derefter fulgte jeg anvisningerne på skærmen og vups, så var app’en installeret og tilsluttet min SATISFYER Curvy 1+. Hvis der er noget jeg hader her i livet, så er det teknik, der ikke virker. Og min skræk var virkelig, at jeg aldrig ville få denne app til at virke. Men det blev virkelig gjort til skamme. Jeg tror, at hele seancen tog 5 minutter – og det var supernemt. Jeg skal ikke kunne sige, hvordan det foregår på App Store på en Apple telefon men der er ikke noget at sige til, at SATISFYER har vundet en pris for bedste app. Helt ærligt, så er jeg ikke en teknik nørd – men det her var virkeligt nemt. 

Efter at have downloaded app’en skulle jeg så til at prøve SATISFYER Curvy 1+. Jeg glædede mig som et lille barn, der netop har fået 10 store julegaver en juleaften. Ind i seng og lægge sig godt tilrette. 

Jeg kender jo Satisfyer Pro 2 Next Generation, så jeg ved godt, hvordan trykbølger føles på klitoris. Det er simpelthen vidunderligt. Det kan ikke gentages ofte nok, at hvis man ikke har prøvet denne type klitoris stimulator, så er man simpelthen gået glip af noget. 

Straks kunne jeg mærke at SATISFYER Curvy 1+ simpelthen forkælede min klitoris med de effektive trykbølger – og så behøves jeg vist ikke sige mere! 

Efter en fantastisk orgasme prøvede jeg app’en. Der var simpelthen så mange lækre stimulationsmønstre at vælge imellem og SATISFYER skriver, at der vil komme nye til hver måned. Lækkert! 

Til gode har jeg stadigvæk at koble min app på Spotify, som jeg har læst mig til er muligt. Jeg kan kun forestille mig, hvordan det er at høre musik, hvor stimulatoren følger rytmerne i musikken. Jeg har da et nummer eller to, som jeg gerne vil sætte på – det er et par numre af de rolige slags, om jeg håber på at nyde en vinteraften. 

Satisfyer Curvy 1+ billede #4Men som sagt er jeg ingen teknik nørd, så ved lejlighed må jeg hellere få gemalen til at få det til at virke. Og så tænker jeg, at han også skal have fornøjelsen af, at installere app’en på sin telefon, så han kan bestemme hvad jeg skal opleve af og til – den tid den glæde!

Under alle omstændigheder er SATISFYER Curvy 1+ et fantastisk produkt. Ganske enkelt fantastisk. Jeg vil anbefale det til alle, der kan lide at onanere. Det er lækkert

Lydniveau

SATISFYER Curvy 1+ kan naturligvis høres, men lydniveauet er lavere end f.eks. SATISFYER Pro 2 Next Generation eller andre trykbølge-stimulatorer, som jeg har prøvet. Jeg tror det skyldes, at SATISFYER Curvy 1+ er mere kompakt. Der er simpelthen mere materiale om selve motoren, så lyder bliver i højere grad inde i produktet. 

Men helt lydløs er den altså ikke.

>Satisfyer Curvy 1+ app-styret klitoris stimulator kan købes her < 

Rengøring

SATISFYER Curvy 1+ rengøres med en rengøringsspray, som jeg tidligere har fået fra Belugi. De skriver, at denne rengøringsspray fjerner 99,9% af alle bakterier. Det giver mig en god sikkerhed for, at mit sexlegetøj altid er rent. Faktisk bruger jeg det som regel både før og efter, at jeg har brugt mit sexlegetøj. Jeg vil lige nævne, at jeg tørre efter med en ren klud, så sexlegetøjet er helt rent. 

Vurdering

Satisfyer Curvy 1+ billede #5Alt i alt vurdering ⭐⭐⭐⭐⭐

Skala:
⭐⭐⭐⭐⭐ En drøm af et stykke sexlegetøj 
⭐⭐⭐⭐★ Dejligt produkt 
⭐⭐⭐★★ Giver godt nydelse
⭐⭐★★★ Ikke lige noget for mig 
⭐★★★★ Så skal det være billigt
★★★★★ Smid det ud 

Jeg vil helt sikkert anbefale SATISFYER Curvy 1+ app-styret Klitoris Vibrator med 5 store stjerner. Jeg kan simpelthen ikke finde noget negativt om dette produkt, ud over, at man nemt kan blive afhængig af det. Så hvis man tilfældigvis har glemt at lade det op – så mangler der noget, hvis jeg lige skal have en quickie!

 

>Satisfyer Curvy 1+ app-styret klitoris stimulator kan købes her <

Sexlegetøjsanmelder: Louise Hammerfelt, 32 år

Louise HammerfeldtMit navn er Louise Hammerfelt og jeg er 32 år gammel. Jeg bor lidt uden for København med min mand og 3 børn. Både jeg og min mand elsker sexlegetøj og jeg elsker at teste nye produkter fra Belugi. Jeg skriver min ærlige mening om ethvert produkt uden hensyntagen til prisen. Hvis der er et produkt, som I synes, at jeg skal anmelde, kan I skrive til [email protected], så vil jeg normalt altid stå til rådighed for en test – evt. sammen med min mand. 


Skrevet af:
Louise Hammerfeldt, Sexlegetøjsanmelder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag

Gode tilbud • Konkurrencer • Information om arrangementer • Tips og tricks til dit sexliv
Information om nye produkter • Og meget mere fra din foretrukne sexshop